Τα πρώτα δοκιμαστικά για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του spin-off του “Star Wars” ξεκίνησαν

Rooney Mara και Felicity Jones μεταξύ των ονομάτων που ακούγουνται

Έχουμε ακόμα έντεκα ολόκληρους μήνες μέχρι το “Star Wars: The Force Awakens” να κοσμήσει τις απανταχού κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο στις 18 Δεκεμβρίου 2015, αλλά με την πρώτη spin-off απόπειρα του θρυλικού franchise να ακολουθεί ένα μόλις χρόνο μετά από την έβδομη συνέχεια της σειράς, δια χειρός J.J. Abrams, έφτασε σχεδόν η ώρα για την παραγωγή να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το επίδοξο spin-off, παρά την αποχώρηση του σεναριογράφου Gary Whitta από το project. Το THR αναφέρει πως η Disney βρίσκεται στη διαδικασία δοκιμής των γυναικείων πρωταγωνιστικών ρόλων της ταινίας, που με τη σειρά τους θα δώσουν ζωή στους, προς το παρόν, μυστηριώδεις χαρακτήρες της πρώτης, αυτόνομης ταινίας του σύμπαντος του Πολέμου των Άστρων, ακολουθώντας τις υποδείξεις του σκηνοθέτη του Godzilla Gareth Edwards, ο οποίος και αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία του φιλμ.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν βγει στη επιφάνεια, περιλαμβάνουν την πρωταγωνίστρια του “Girl with the Dragon Tattoo” Rooney Mara, την προσφάτως υποψήφια για Oscar, Felicity Jones από την «Θεωρία των Πάντων», και την πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού “Orphan Black” Tatiana Maslany.  

Φυσικά όσον αφορά τους χαρακτήρες τους οποίους θα υποδυθούν οι ταλαντούχες ηθοποιοί, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε, δεδομένου ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια σχετική επιβεβαίωση για το που θα επικεντρωθεί σεναριακά η ταινία.  Η τελευταία φήμη περιστρεφόταν γύρω από μια επικειμένη ληστεία, προκειμένου να αποκτηθούν τα αρχιτεκτονικά σχέδια του Death Star, κάτι το οποίο αν τελικά αποδειχθεί αληθές, σίγουρα θα αποτελέσει έναν λόγο για ένα σενάριο που θα μας ταξιδέψει πολύ πίσω, πριν από το θρυλικό “A New Hope” του 1977. Αν φυσικά μιλάμε για μια τέτοια περίπτωση, οι χαρακτήρες του spin-off, δεν θα έχουν καμία σχέση με τους γνωστούς σε όλους μας χαρακτήρες του διαστημικού έπους.

Ελπίζουμε σε περισσότερα νέα, για αυτό μείνε συντονισμένος

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ