Δείτε την πολύχρωμη αφίσα για το “Kumiko, the Treasure Hunter”

Χιονισμένη Ντακότα και θαμμένες βαλίτσες

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα κατέφτασε το πρώτο τρέιλερ για το indie δράμα αμερικάνικης παραγωγής “Kumiko, the Treasure Hunter”, το οποίο μάλιστα επιλέχτηκε και προωθήθηκε από το Sundance Film Festival.

Αν δεν έχετε δει το τρέιλερ ακόμη, η ταινία ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα από την Ιαπωνία, την Kumiko (στο ρόλο της οποίας η Rinko Kikuchi), που παθιάζεται με μια μυστηριώδη κασέττα VHS μιας δημοφιλούς ταινίας – πιστεύοντας ότι πρόκειται για ντοκιμαντέρ. Έτσι η πρωταγωνίστριά μας εμπνέεται να κατευθυνθεί προς τη χειμερινή Βόρεια Ντακότα για να προσπαθήσει να βρει τη θαμμένη βαλίτσα, γεμάτη χρήματα που είδε στην ταινία της κασέτας – πεπεισμένη ότι η μοίρα της εξαρτάται από την εξεύρεση αυτής.

Οι πιο διαβασμένοι κάπου εδώ συνειδητοποιούν πως η VHS στην οποία αναφερόμαστε, περιλαμβάνει φυσικά την ταινία “Fargo”. Όπως συμβαίνει σε όλες τις καλές ιστορίες με θαμμένο θησαυρό, το “Kumiko” ασχολείται περισσότερο με το ταξίδι, παρά με τον προορισμό. Και μόλις μας αποκαλύφθηκε μια φωτεινή, πολύχρωμα εικονογραφημένη αφίσα, η οποία αντικρούει την ως επί το πλείστον έντονα λευκή και χιονισμένη παλέτα της ίδιας της ταινίας – αλλά για κάποιο λόγο συνάδει απίστευτα με το ύφος της.

Μια σκοτεινά κωμική οδύσσεια, το “Kumiko, the Treasure Hunter”, είναι σε σκηνοθεσία του David Zellner, ο οποίος έγραψε το σενάριο μαζί με τον αδερφό του, Nathan Zellner (εμφανίζονται και οι δύο στην ταινία). Για το κυνήγι του θυσαυρού θα αναμείνουμε μέχρι τις 13 Μαρτίου 2015.

kumikotreasurehunter-poster-colorful-full

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ