Το «Kung Fury» είναι η μόνη ταινία που θες να δεις σήμερα

Η εμπνευσμένη από τα '80s εξτραβαγκάνζα κέρδισε το Ίντερνετ

Μετά από περισσή ανυπομονησία, απόρροια του απίστευτου fun που μας είχε δημιουργήσει το trailer, το Kung Fury ντεμπούταρε χθες στο Youtube  σε δωρεάν streaming, όπως είχε υποσχεθεί ο δημιουργός του. Η ’80s εξτραβαγκάνζα έμεινε πιστή στις προσδοκίες που συνόδευαν το όνομα της και, το μόνο που μας στεναχώρησε, ήταν το γεγονός πως διήρκεσε μόνο 30 λεπτά.

Το Kung Fury ακολουθεί την ιστορία του ομώνυμου ντετέκτιβ που μετά από το δάγκωμα μίας κόμπρα αποκτά εξωπραγματικές ικανότητες kung fu. Μετά το θάνατο του αρχηγού της αστυνομίας ο Fury αποφασίζει να εκδικηθεί, αλλά για να το κάνει αυτό θα πρέπει να υπερνικήσει αμέτρητες ορδές Ναζί στρατιωτών, μέχρι να φτάσει στον καλύτερο μαχητή πολεμικών τεχνών όλων των εποχών. Αυτός, δεν είναι άλλος από τον Αδόλφο Χίτλερ, aka Kung Führer. Κι αν όλα αυτά δε σας έχουν πείσει ακόμη, η παρουσία του τιτάνα της ’80s κουλτούρας, David Hasselhoff, ως Hoff 9000 (σας θυμίζει κάτι;) αρκεί για να σταματήσετε ο,τι άλλο κάνετε.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Σουηδό David Sandberg, που κάποιο καιρό πριν διεκδίκησε χρηματοδότηση 200.000 ευρώ για την ταινία του, μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter. Η στήριξη τελικά έφτασε τα 600.000 δολάρια, αλλά ο στόχος του 1 εκατομμυρίου για να γυριστεί μεγάλου μήκους ταινία, δεν επετεύχθη.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ