Το νέο τρέιλερ του «L» του Μπάμπη Μακρίδη

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με το «L» του Μπάμπη Μακρίδη, κι όχι άδικα. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική ταινία που μπήκε στο διαγωνιστικό τμήμα του Sundance. Η ταινία προβλήθηκε χτες στο φεστιβάλ και σχολιάστηκε θετικά τόσο από τους κριτικούς όσο κι από το κοινό.

Το νέο τρέιλερ της ταινίας κυκλοφόρησε λίγες ώρες πριν παιχτεί στις αίθουσες του φεστιβάλ το οποίο συνοδεύει ένα τραγούδι που από την πρώτη στιγμή που το ακούς σου καρφώνεται στο μυαλό.

Η υπόθεση της ταινίας πραγματεύεται την ζωή ενός οικογενειάρχη (τον οποίο υποδύεται το Άρης Σερβετάλης, που έχει κάνει δυναμικό comeback μετά και από τη συμμετοχή του στις «Άλπεις»), ο οποίος περνάει τον ελέυθερο χρόνο του μέσα σε ένα… αυτοκίνητο, ενώ προτιμά να συναντάει και την οικογένειά του σε διάφορα πάρκινγκ αυτοκινήτων. Μαζί του παίζουν επίσης οι Σταύρος Ράπτης, Νότα Τσερνιάφσκι, Θανάσης Δήμου, Ελευθέριος Ματθαίου και Μάκης Παπαδημητρίου και το σενάριο είναι του Ευθύμη Φιλλίπου (που ευθύνεται για τις «Άλπεις» και τον «Κυνόδοντα»).

Από την πλευρά μας θα πρέπει να περιμένουμε ως τις 23 Φεβρουαρίου οπότε και θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την ταινία στις ελληνικές αίθουσες. Το νέο τρέιλερ μπορείς να το δεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ