Η Laia Coasta συμπρωταγωνιστει με τον Ricardo Darin

Στη νέα ταινία του Martín Horada

Η Laia Costa απέκτησε διεθνές κύρος πρωταγωνιστώντας στο ανεπανάληπτο (κυριολεκτικά) “Victoria”τόσο για την ερμηνευτική της ικανότητα όσο και το ακούραστο παίξιμό της, καθώς η ταινία γυρίστηκε σε δυόμιση ώρες μονοπλάνο. Στο επόμενο βήμα της, τη βρίσκουμε πλάι στο βετεράνο και κορυφαίο Αργεντίνο ηθοποιό Ricardo Darinγια τις ανάγκες της δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Martín Horada “Nieve Negra”. Οι Horada & Darin έχουν συνεργαστεί παλιότερα στην ταινία “The Signal”, με τον Darin να υπογράφει σενάριο, σκηνοθεσία και το πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον Horada να συ-σκηνοθετεί.

Στο cast βρίσκουμε επιπλέον συνεργάτες του Darin, συγκεκριμένα τους: Leonardo Sbaraglia (συμπρωταγωνιστές στην ταινία “Relatos Salvajes”), Dolores Fonzi (δούλεψαν μαζί στο πρόσφατο “Truman”) και Federico Luppi.

Η ιστορία μας εισάγει στον κλειστό χαρακτήρα του Salvador, που βρίσκεται εξόριστος στην Παταγονία λόγω κατηγοριών που τον θέλουν ένοχο για το φόνο του αδερφού του. Ο δεύτερος αδερφός του Marcos τον επισκέπτεται με την κοπέλα του, ώστε να επιλύσουν διαδικαστικά ζητήματα κληρονομιάς, που αναπόφευκτα ανασύρουν θαμμένες πληγές.

Στις αρχές της άνοιξης τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, λαμβάνοντας χώρα στα Πυρηναία και την Ανδόρα, και τώρα βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ.

 

 

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ