Δραματικό κουαρτέτο για Φ.Σ.Χόφμαν. Δες το τρέιλερ.

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Πριν λίγες μέρες ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο και η επιλογή των ταινιών με κάνει να θέλω να πάρω το πρώτο αεροπλάνο για Καναδά. Μεσά σε όλα τα καλούδια που κάνουν πρεμιέρα (ένα θα πω: Finding Nemo 3D! ), ξεχωρίζει και το «A Late Quartet» για το οποίο μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν βγει πολλά στοιχεία για την υπόθεση της ταινίας, αλλά σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα διάσημο κουαρτέτο εγχόρδων, τα μέλη του οποίου υποδύονται ο Philip Seymour Hoffman, ο Christopher Walken, η Catherine Keener κι οMark Ivanir. Μετά απ’αυτό το καστ δε χρειάζεται να ξέρεις και περισσότερα, αλλά όπως πολύ σωστά υποθέτεις, γινόμαστε μάρτυρες διαπροσωπικών σχέσεων που κραυγάζουν δράμα μεγατόνων καθώς τα μέλη τρώγονται με τα ρούχα τους και μεταξύ τους.

Σίγουρα δε πρόκειται για την πιο εύπεπτη ταινία, πόσο μάλλον με τη κλίση που φαίνεται να έχει προς γαλλικό υπαρξιακό δράμα. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ή θα το μισήσεις ή θα το λατρέψεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Philip Seymour Hoffman επιστρέφει δυναμικά και διπλά, καθώς εκτός του «A Slow Quartet» αναμένουμε σαν πεινασμένοι το «The Master» του Paul Thomas Anderson, με το οποίο έχει κρατήσει ρεζερβέ θέση στη βραδιά των όσκαρ.

Δες το πρώτο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ