Τα “Star Wars” της Disney θέλουν να εμπλουτίσουν την οικογένειά τους!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Λίγες μέρες μετά την πιο αναπάντεχη αγοραπωλησία της χρονιάς, η καινούργια επωάζουσα τριλογία ενός θρυλικού franchise, απέκτησε και επίσημα πια τον πρώτο σεναριογράφο της για το Star Wars Episode VII, τον Michael Arndt του “The Hunger Games: Catching Fire”, του “Toy Story 3” και του “Little Miss Sunshine”. Οι φήμες ή αλλιώς κάποιοι πολύ ενημερωμένοι δημοσιογράφοι, λένε ότι βρέθηκαν τα κατάλληλα άτομα που θα γράψουν το σενάριο και των υπόλοιπων δύο ταινιών της τριλογίας.

Ακόμα δεν έπιασε δουλειά ο πρώτος δηλαδή και ακούγεται πως ο Lawrence Kasdan και ο Simon Kinberg θα ακολουθήσουν, με τα βιογραφικά και των δύο να φανερώνουν πως ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει franchise. Ο Kasdan είναι ήδη γνωστός στους φανς του Lucas με τα “The Empire Strikes Back”, “Return of the Jedi” και “Raiders Of The Lost Ark” στο ενεργητικό του. Απ’ την άλλη ο Kinberg των “X-Men: The Last Stand”, “Sherlock Holmes” και του επερχόμενο “X-Men: Days Of Future Past”, μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ανθρώπου που ψάχνει η Disney γι’ αυτή τη δουλειά.

Και για να λέμε του στραβού το δίκιο, η επιστροφή των Jedi στη μεγάλη οθόνη είναι εγχείρημα αρκετά παρακινδυνευμένο. Η εταιρία θέτει για μια ακόμα φορά τον πήχη ψηλά και εμείς ελπίζουμε όσο τίποτε άλλο να τα καταφέρει. Σίγουρα οι εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο βλέπουν με κάποια δυσπιστία και μελαγχολία την όλη προσπάθεια, η ελπίδα όμως πεθαίνει πάντα τελευταία. Παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν και πέσουν στο προσεχές μέλλον κάποιες υπογραφές. Δυστυχώς το 2015 φαντάζει ακόμα πολύ μακριά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ