Το Le Cinema Club φέρνει τα καλύτερα μικρού μήκους φιλμ στην οθόνη μας

Εντελώς δωρεάν

Οι υπηρεσίες VOD (Video-on-Demand) και, εν γένει, streaming έχουν κερδίσει πολλούς «πόντους» τα τελευταία χρόνια, με αρκετές από αυτές να συγκεντρώνουν αρκετούς συνδρομητές που θέλουν να απολαύσουν αριστουργήματα σε υψηλή ποιότητα. Τι γίνεται, όμως, με τις ταινίες μικρού μήκους; Εκατοντάδες ολιγόλεπτοι «θησαυροί» κάνουν την εμφάνιση τους κάθε χρόνο, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία μένει κρυμμένη από τα μάτια του ευρέως κοινού. Το Le Cinema Club, φιλοδοξεί να αλλάξει αυτή την κατάσταση.

Εκμεταλλευόμενη το γεγονός των πιο «χαλαρών» δικαιωμάτων στις μικρού μήκους ταινίες, η ιστοσελίδα προβάλλει εντελώς δωρεάν ένα έγκριτο φιλμ για μία εβδομάδα, ενώ στο αρχείο της, μπορεί κανείς να βρει δουλειές από μία πλειάδα κινηματογραφικών καλλιτεχνών, από τον Gus Van Sant έως τον Γιώργο Λάνθιμο. Την τρέχουσα εβδομάδα, το φιλμ της «προθήκης» του Le Cinema Club, είναι το «Brothers» του Robert Eggers, ιθύνοντα νου πίσω από το απόλυτο horror χιτ της χρονιάς, «The Witch».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ