Οι υπερήρωες της DC στη LEGO τους εμφάνιση

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ένα trailer διαφορετικό από τα άλλα έκανε την εμφάνισή του χτες στο διαδίκτυο. Ο Σκοτεινός Ιππότης και η παρέα του κόντυνε, πλάτυνε, απέκτησε δύο δαγκάνες αντί για χέρια και ετοιμάζεται να κυριαρχήσει και στον κόσμο των LEGO, ενάντια στους μεγαλύτερους εγκληματικούς εγκεφάλους της σειράς του, που απειλούν να καταστρέψουν τη Gotham, στην κυριολεξία τουβλάκι τουβλάκι.

Όλα τα παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθινά, καθώς οι δημιουργοί του “LEGO Batman” videogame σκέφτηκαν να επεκτείνουν τις ψυχαγωγικές τους εμπνεύσεις και σε μορφή ταινίας, προς τέρψη των απανταχού LEGO fans. Έτσι, στην παρέα του στριφνού Batman και του ορεξάτου Superman, προστίθενται οι Flash, Wonder Woman, Green Lantern και φυσικά ο Robin, μπροστά την καινούργια ενισχυμένη απειλή, απέναντι σε Lex Luthor, Joker και Riddler.

Να επισημάνουμε σ’ αυτό το σημείο ότι το “LEGO Batman: The Movie δεν έχει καμία σχέση με το project που έχουν αναλάβει οι σκηνοθέτες του “21 Jump Street” Phil Lord και Chris Miller, για μία ακόμα LEGO-ταινία ηρώων, με τον Chris Pratt στο ρόλο του πρωτοεμφανιζόμενου πρωταγωνιστή LEGO-ήρωα, τον Will Arnett σε μια επίσης LEGO-version του Batman και το όνομα του Channing Tatum να συζητιέται πολύ για το ρόλο του Superman, ένα απ’ όλα τα cameo των υπερηρώων που ετοιμάζονται να ξαναπαρελάσουν.

Φυσικά, η “LEGO Batman: The Movie θα προσεγγίσει περισσότερο τη χιουμοριστική πλευρά των ηρώων, ενώ θα ναι έτοιμη για κυκλοφορία σε DVD, Blu-ray αλλά και download στις αρχές του 2013. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απολαύστε το εντυπωσιακό trailer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*