Τα LEGO πάνε στη Μέση Γη

...

10 χρόνια πριν, το ταξίδι είχε μόλις ξεκινήσει με τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» να κάνει την πρεμιέρα του στην ελληνικές αίθουσες, ενώ του χρόνου θα ετοιμαζόμαστε να δούμε το πρώτο μέρος του «Hobbit». Φυσικό και επόμενο είναι να αρχίσουν ήδη τα διάφορα προϊόντα και παιχνίδια, βασισμένα στη ταινία, να κάνουν την εμφάνισή τους. Η Warner Bros. μαζί με την LEGO ανακοίνωσαν πως θα κυκλοφορήσουν διάφορα παιχνίδια lego από την τριλογία του Άρχοντα αλλά και από τις επερχόμενες δυο ταινίες του «Hobbit». Τα σετς θα περιλαμβάνουν κτήρια, περιοχές αλλά και χαρακτήρες και αντικείμενα από τις ταινίες, τα οποία όλα θα μπορείς να τα φτιάξεις με τουβλάκια lego!

Πόσο cute θα είναι να έχεις ένα μικροσκοπικό Κεντρί ή ακόμα και το Ένα Δαχτυλίδι να το κρατάει ένας μικρός Φρόντο;

Βέβαια ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η λίστα με τα προϊόντα LEGO που θα κυκλοφορήσουν. Η λίστα αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του νέου έτους, ενώ τα παιχνίδια LEGO θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα μέσα στο καλοκαίρι.

Τέλος ανακοινώθηκε και επίσημα πως το πρώτο τρέιλερ του «Hobbit – An Unexpected Journey» θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου, την ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα «Οι Περιπέτειες του ΤενΤεν: Το Μυστικό του Μονόκερου» στις αμερικάνικες αίθουσες. Φυσικά θα το δεις και στο Reel.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*