Το λογότυπο της ταινίας των Lego (+ ένα δωράκι για τους fans)

...

Γράφει ο Άρης Ανδρικάκης

Για πολλούς από εμάς τα Lego είναι η παιδική μας ηλικία. Έτσι, όταν μάθαμε ότι τα πολύχρωμα τουβλάκια και οι καλτ μινιατούρες βρήκαν το δρόμο για τις σκοτεινές αίθουσες, ο ενθουσιασμός ηταν μεγάλος και η νοσταλγία έντονη. Για την ταινία έχουν επιστρατευτεί μερικοί από τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς, καθώς τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Phil Lord, Chris Miller και τη δημιουργία των Lego η ομάδα που μας χάρισε το «Βρέχει Κεφτέδες».

Δεν μπορούμε πια παρά να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις μέχρι να δούμε τα αγαπημένα Lego στον κινηματογράφο στις 7 Φλεβάρη του 2014, γι’ αυτό και σήμερα παρουσιάζουμε το λογότυπο της ταινίας και έναν μεγάλο διαγωνισμό όπως ανακοινώθηκε από το site Rebrick.com.

Δείτε πρώτα το logo και μετά θα διαβάσετε για το μεγάλο μποναμά που ετοίμασαν οι παραγωγοί της ταινίας για όλους τους fans ανά τον κόσμο:

Και τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε πως από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 6 Μαϊου, θα τρέξει ενας κορυφαίος διαγωνισμός video art, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τη δημιουργία τους να παίζει στην ίδια την ταινία!

Όπως ανακοίνωσε το Rebrick.com, υπάρχει ένα συγκεκριμένο story στο πλαίσιο του οποίου θα κινηθείτε, όπου ο κακός Lord Business θέλει να καταστρέψει τον κόσμο των Lego. Ο ήρωας της ταινίας, Emmet, προσπαθεί να ξεσηκώσει τους κατοίκους να αντισταθούν στο μοχθηρό αυτό σχέδιο, παροτρύνοντας τους να φτιάξουν χτίσουν μερικά πράγματα που θα είναι ικανά να σταματήσουν τον κακό. Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να σκεφτείτε ποια από αυτά πράγματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να σταματήσουν τον Lord Business, να τα χτίσετε με τουβλάκια Lego και μετά να κινηματογραφήσετε έναν χαρακτήρα που θα φτιάχνει το «όπλο» του.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα το κάνετε, αλλά και όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τους κανονισμούς και τα βραβεία, υπάρχουν στο site του Rebrick.com. (Πατήστε εδώ)

Από εμάς, καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ