Δες την οντισιόν της Lena Dunham για το Zero Dark Thirty

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τι σχέση έχει η Lena Dunham με το Zero Dark Thirty; Μη βιαστείς να απαντήσεις καμία γιατί θα πιαστείς αδιάβαστος/η. Αυτό που  δε ξέρεις είναι ότι η Dunham  είχε κάνει οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία της Bingelow,  τον οποίο όμως τελικά κατάφερε να της κλέψει η Jessica Chastain.

Οκ, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά βλέποντας το παρακάτω βίντεο μπορείς εύκολα να παραπλανηθείς. Η κωμικός Chelsea Davison θέλησε να κάνει ένα σκετσάκι για να παρωδήσει τη Χάνα από το Girls, αλλά και την ίδια τη δημιουργό της σειράς. Με μια απίστευτη-σχεδόν τρομακτική- ομοιότητα στον τρόπο ομιλίας κι ένα πολύ αστείο κείμενο στο πνεύμα της σειράς, το αποτέλεσμα είναι ένα από τα πιο αστεία βίντεο που έχεις δει τελευταία στο διαδίκτυο.

Η Dunham όπως θα διαπιστώσεις κι από το βίντεο θα έδινε μια εντελώς νέα υπόσταση στο χαρακτήρα της Bingelow καθώς οι νεανικές τις ανησυχίες και ανασφάλειες θα περιέπλεκαν την εκτέλεση του καθήκοντος της. Η απόπειρα να γδυθεί γι’ ακόμη μια φορά μπροστά στη κάμερα είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα.

Απόλαυσε το κωμικό βίντεο παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ