Δες το hipster διαφημιστικό της Lena Dunham

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η δεύτερη σαιζόν των Girls μόλις τελείωσε, αφήνοντας ανάμεικτες αντιδράσεις στους φαν της σειράς. Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν ότι έχασε κάτι από τη μαγεία της πρώτης σαιζόν, αλλά από την άλλη για ποια σειρά δεν έχουμε σκεφτεί το ίδιο; Μπορεί με τη δεύτερη σαιζόν να έγινε λίγο πιο ‘ωμή’ και παρατραβηγμένη σε σημεία, αλλά η σειρά παραμένει ανάμεσα στις καλύτερες τρέχουσες τηλεοπτικές επιλογές.

Θα πρέπει να περιμένουμε ένα χρόνο για να δούμε τη συνέχεια στις περιπέτειες των Κοριτσιών αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η δημιουργός και πρωταγωνίστρια μένει με σταυρωμένα τα χέρια. ‘Είναι πολλά τα λεφτά ‘Αρη’ είπε η Lena Dunham και στη συμφωνία εκατομμυρίων που έκλεισε για την έκδοση του νέου της βιβλίου, προστέθηκε ακόμα μία για την προώθηση της νέας κολεξιόν ρούχων της Rachel Antonoff.

Το βίντεο της Lena Dunham είναι ένα μικρού μήκους ταινιάκι, διάρκειας τεσσάρων λεπτών, που θυμίζει παλιομοδίτικο σχολικό εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Έχει τίτλο ‘Best Friends’ και μελετάει τη περίπλοκη σχέση που δημιουργείται μεταξύ δύο κολλητών φιλενάδων. Η μία από τις δύο είναι η αδερφή της Dunham, ενώ την αφήγηση έχει αναλάβει ο Adam Driver από το Girls.

Το ταινιάκι είναι ουσιαστικά μια καλή δικαιολογία για να αλλάξουν επανειλημμένα οι πρωταγωνίστριες γκαρνταρόμπα προβάλλοντας όσα περισσότερα από τα ρούχα της νέας κολεξιόν. Μπορεί να μην είναι τίποτα συγκλονιστικό και να τερματίζει το hipster, αλλά είναι χαριτωμένο κι ένας δημιουργικός τρόπος διαφήμισης.

Δες το βίντεο παρακάτω και καλές αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ