Έρχεται η νέα σειρά της Lena Dunham

...

Betty Halbreich

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

H Lena Dunham έχει πάρει φόρα κι απ’ ότι φαίνεται δε τη σταματάει τίποτα. Η εικοσιεξάχρονη που εμφανίστηκε από το πουθενά μετράει διαδοχικές επιτυχίες που κάνουν διαρκώς το κασέ της να ανεβαίνει. Μετά από δύο Χρυσές Σφαίρες για το GIRLS που γράφει και πρωταγωνιστεί και μια συμφωνία με εκδοτικό οίκο αξίας 3,5 εκατ. δολαρίων για τα δικαιώματα του βιβλίου που ακόμα δεν έχει καν τελειώσει, η Dunham σκοπεύει να μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο απ’ ότι νομίζαμε.

Μεταξύ σεναριογραφίας, υποκριτικής και συγγραφής η Dunham έχει ήδη αρχίζει να δουλεύει πάνω στο νέο της τηλεοπτικό project, το οποίο προορίζει και πάλι για την HBO. Με τη βοήθεια της παραγωγού των GIRLS, Jenni Konner, θα δουλέψουν πάνω στη μεταφορά της βιογραφίας της Betty Halbreich, η οποία έχει τίτλο “All Dressed Up And Everywhere To Go”. Το όνομα της Halbreich μπορεί να μη σου λέει τίποτα, αλλά στους κοσμικούς κύκλους του Μανχάταν την έχουν εικόνισμα κι αυτό γιατί είναι η προσωπική βοηθός για αγορές ρούχων πολλών διασήμων κυριών. Η Meryl Streep, η Sarah Jessica Parker και η Glenn Close είναι μερικές μόνο από τις κυρίες που τη συμβουλεύονται για τη γκαρνταρόμπα τους.

Η σειρά, όπως και το GIRLS θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και όπως φαίνεται κι από το κόνσεπτ, προβλέπεται να αποτελέσει το νέο Sex & The City σε θέματα στιλ και τάσεων μόδας. Καθόλου τυχαίο, μιας και η 87χρονη σήμερα Halbreich βοήθησε με τις επιλογές τις στο να γίνει το Sex & The City σημείο αναφοράς για τα ενδυματολογικά. Εκτός αυτού βέβαια, θα αποτελεί κι ένα πορτραίτο της μεγάλης αυτής κυρίας που με σκληρή δουλειά κι αφοσίωση, ανέχτηκε τις ιδιορρυθμίες των πελατών της κι αποτέλεσε έμπνευση για τις νεαρότερες ηλικίες.

Άραγε θα τα καταφέρει η Dunham να ανταπεξέλθει σε αυτή τη νέα πρόκληση; Η ΗΒΟ φαίνεται να πιστεύει πως ναι, γι’ αυτό και αγόρασε τα δικαιώματα της βιογραφίας της Halbreich και αναμένει τις προτάσεις της Dunham πάνω σε αυτήν. Το κόνσεπτ φαίνεται αρκετά φρέσκο, νεαρό και “κοριτσίστικο”, επομένως η επιλογή της Dunham φαντάζει παραπάνω από ιδανική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ