Ο Leonardo DiCaprio και ο Glen Powell ετοιμάζουν την “Captain Planet” ταινία

Ο 90's ήρωας επιστρέφει

H Paramount Pictures και η Appian Way Productions του Leonardo DiCaprio ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να “προσλάβουν” τον Captain Planet για να μειώσει την περιβαλλοντική μόλυνση.

Το στούντιο σιγά σιγά παίρνει τα δικαιώματα από την καρτούν σειρά του 1990 και σύμφωνα με πληροφορίες το σενάριο θα αναλάβουν ο Jono Matt και ο ταλαντούχος Glen Powell από “Scream Queens” και “Everybody Wants Some!!“.

Εάν λοιπόν πάνε όλα βάσει σχεδίου, οι Jennifer Davisson Killoran και DiCaprio θα αναλάβουν την παραγωγή της ταινίας, ωστόσο δε γνωρίζουμε ακόμα τα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το “Captain Planet and the Planeteers” ήταν μια τηλεοπτική σειρά που παιζόταν στην τηλεόραση από τον Σεπτέμβριο του 1990 μέχρι τον Δεκέμβριο του 1992. Οι πρωταγωνιστές ήταν πέντε νέοι άνθρωποι από όλον τον κόσμο που τους είχαν δοθεί μαγικά δαχτυλίδια, τα οποία είχαν τη δύναμη να ελέγξουν τα στοιχεία της φύσης. Ενωμένοι όλοι τους μπορούσαν να καλέσουν τον Captain Planet, έναν superhero, που τους βοηθούσε να παλέψουν αυτά που έκαναν κακό στο περιβάλλον.

Το εν λόγω project και το περιβαλλοντικό του θέμα ταιριάζει στην προσωπικότητα του DiCaprio, μιας και είναι γνωστό ότι ο ηθοποιός ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται πολύ σε θέματα που απειλούν το περιβάλλον του πλανήτη μας, όπως η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας.

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ