Τραγούδι από το καστ του «Les Miserables» στο καινούργιο trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μπορεί μέχρι στιγμής να είχαμε μόνο ένα teaser, όπου ακούσαμε την Anne Hathaway να τραγουδά υπέροχα το “I Dreamed a Dream”, και ένα production video από την ταινία “Les Miserables”, βασισμένο στο πασίγνωστο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκώ, σήμερα όμως κυκλοφόρησε το πρώτο full international trailer.

Περιέχει μπόλικες καινούργιες σκηνές και ακούμε να τραγουδάνε λίγο από σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές της ταινίας: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried και Eddie Redmayne. Οι μόνοι που ξέφυγαν από τον οίστρο τραγουδιού είναι οι Sacha Baron Cohen και Helena Bonham-Carter οι οποίοι όμως κάνουν κι αυτοί την εμφάνισή τους στο trailer.

H σκηνοθεσία είναι του Tom Hooper, ο οποίος είχε κερδίσει πέρσι το βραβείο Όσκαρ σκηνοθεσίας για την δουλειά του στον “Λόγο του Βασιλιά” (The King’s Speech) και με μια από τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στον κινηματογράφο, η ταινία αναμένεται να σαρώσει τα Όσκαρ τον Φλεβάρη. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 3 Γενάρη, και για την ώρα δες το υπέροχο κατά άλλα trailer της ταινίας παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ