Ο Liam Neeson μιλά για το “Taken 4”

Ο Βρετανός ηθοποίος δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ρόλο ου Bryan Mills για τέταρτη φορά

«It Ends Here» είναι η πρόταση που φιγουράρει επιδεικτικά στα απανταχού poster του “Tak3n” αποκαλύπτοντας ξεκάθαρα τις διαθέσεις των συντελεστών του εικονικού franchise, με το φαινομενικά κύκνειο άσμα της εκρηκτικής αυτής σειράς ταινιών. Τα νούμερα του box-office ωστόσο μέρα με τη μέρα ενισχύουν την ιδέα ότι το κοινό δεν έχει ακόμα τελειώσει με  τον Bryan Mills και το ιδιαίτερο σύνολο των ικανοτήτων του, κάνοντας  απόλυτα κατανοητό το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό το “Taken 4” να συζητείται σε κάποια αίθουσα συνεδριάσεων της 20th Century Fox, ενώ ακόμα διαβάζεις αυτό το άρθρο.

Όταν προ μερικών ημερών ο Liam Neeson, ρωτήθηκε από το Foxnews σχετικά με την επιστροφή του σε μια πιθανή συνέχεια του franchise, σίγουρα δεν απέρριψε σε καμία περίπτωση την ιδέα, ενώ ταυτόχρονα και εντελώς διπλωματικά είπε: «Aν τελικά το κοινό μείνει ευχαριστημένο από τους νέους χαρακτήρες και την στροφή που πήρε το franchise, δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχει συνέχεια, άλλωστε θα ήθελα πολύ να ξανασυνεργαστώ με τον Whitaker, και αν αυτό είναι να γίνει σε ένα σενάριο του Taken 4 τότε… υπέροχα».

Το πρώτο μέρος της δήλωσης του Neeson σίγουρα απαντήθηκε, αφού το “Tak3n” μόλις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σημείωσε στο οικονομικό διάγραμμα του box-office το υγιέστατο ποσό το $40.4 εκατομμυρίων, κερδίζοντας την δεύτερη κατά σειρά θέση για το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας του  μήνα Ιανουάριου, σύμφωνα πάντα με το BoxOfficeMojo. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο νούμερο αν και είναι μικρότερο από το ποσό των $49 εκατομμυρίων που συγκέντρωσε το “Taken 2”, ωστόσο είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τα $28.9 εκατομμύρια που κατάφερε να συγκεντρώσει το “Non Stop” τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους. Επειδή τα νούμερα δεν μπορούν να πουν ψέματα, αυτό δεν μπορεί παρά να σημαίνει πως το κοινό σίγουρα προτιμά τον Neeson στον ρόλο του Bryan Mills, με σημαντική διαφορά από τον οποιονδήποτε άλλο ρόλο που μπορεί να έχει σε ένα ακόμα θρίλερ δράσης.

Το αν τελικά το “Taken 4” θα γίνει κάποια στιγμή πραγματικότητα είναι κάτι που για τους συντελεστές του franschise είναι απίθανο, αφού συνεχώς δηλώνουν πως έχουν τελειώσει μαζί του. Γνωρίζοντας ωστόσο πως για την δυτική κινηματογραφική βιομηχανία σημαντικό γρανάζι του μηχανισμού είναι φυσικά οι εισπράξεις, θα χρησιμοποιήσουμε και το “Never say never” όπως κάνει και ο Liam Neeson  στο παρακάτω video.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ