Δεύτερο ακόμα πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ του «Taken 2»

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Λίγες μέρες νωρίτερα είδαμε το πρώτο τρέιλερ ενός σίκουελ που αναμφισβήτητα θα συζητηθεί, με τον Λίαμ Νίσον για μία ακόμα φορά στο στόχαστρο κακοποιών, μετά τη γενοκτονία που ακολούθησε την απαγωγή της κόρης του 4 χρόνια πριν. Ο πρώην πράκτορας της CIA κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη και ενώ σύζυγος και κόρη βρίσκονται -εντελώς τυχαία- μαζί του, δέχεται επίθεση από τον πατέρα ενός εκ των απαγωγέων που είχε σκοτώσει στην πρώτη ταινία και το αποτέλεσμα είναι η γυναίκα του να αποτελέσει το δεύτερο κατά σειρά θύμα απαγωγής.

Αν και μισό σε διάρκεια σε σχέση με το πρώτο τρέιλερ, μια σύγκριση των δύο θα αποκαλύψει ότι από το πρώτο κλιπάκι αποκρύφτηκαν εσκεμμένα σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης. Και καθώς το παιχνίδι του promotion έχει πιάσει το νόημα, εύλογα αναρωτιόμαστε τι έχουμε να περιμένουμε απ’ τη συνέχεια και αν όντως όλα τα καλά χαρτιά έχουν παιχτεί από τόσο νωρίς.

Όπως και να χει το μόνο σίγουρο είναι πως το δεύτερο αυτό τρέιλερ έχει δημιουργηθεί μόνο και μόνο για μία σκηνή – έκπληξη. Απολαύστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*