Δείτε το τρέιλερ της δεύτερης Αρπαγής

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ο Λίαμ Νίσον επιστρέφει 4 χρόνια μετά σε μια παλιά υπόθεση, τότε που κάποιοι ανίδεοι απήγαγαν την κόρη του, μη γνωρίζοντας με ποιον ακριβώς τα βάζουν. Μετά το χαμό και το σωρό πτωμάτων που ακολούθησε, ο πρώην πράκτορας της CIA θεώρησε εσφαλμένα πως είχε ξεμπερδέψει με τον απαγωγέα, μέχρι που βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο των κακοποιών, δεχόμενος επίθεση τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κωνσταντινούπολη. Ε δε νομίζω πως χωράει αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει.

Είναι απ’ αυτές τις ταινίες που η επιτυχία πρέπει να επισφραγιστεί απαραιτήτως με ένα σίκουελ; Μάλλον, αν κρίνουμε απ’ την αλλαγή περιβάλλοντος, το ελαφρώς αλλαγμένο σενάριο, την εκδικητική τάση που βγάζουν στην επιφάνεια κάποιοι ηττημένοι κακοί… Ο Νίσον αποτελεί πλέον σπεσιαλίστα σ’ αυτού του είδους τις ταινίες και ευελπιστεί να ανεβάσει το κασέ του για μία ακόμα φορά. Το ερώτημα είναι αν θα μας αποζημιώσει όπως η πρώτη ταινία. Αν κρίνουμε απ’ το τρέιλερ, τα χει όλα. Εντυπωσιακές τετ α τετ αναμετρήσεις, on the roof καταδιώξεις, πολλές εκρήξεις και τα απαραίτητα πλην εντυπωσιακά πλάνα της Πόλης.

Το τιμόνι του σκηνοθέτη έχει περάσει αυτή τη φορά στα χέρια του Ολιβιέ Μέγκατον (Transporter 3, Colombiana), ενώ η οικογένεια Μιλς παρουσιάζεται ξανά σε πλήρη απαρτία. Στην Αμερική η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αρχές Οκτωβρίου, με τη χώρα μας να μην έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία. Απολαύστε το τρέιλερ με το Νίλσον σε έναν γνώριμο ρόλο να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ