Ο Ανγκ Λι έκανε πάλι το θαύμα του: τρέιλερ για τη «Ζωή του Πι»

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Η μεταφορά του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Γιαν Μαρτέλ στην μεγάλη οθόνη είναι πραγματικότητα, και το πρώτο τρέιλερ είναι καλύτερο όλων των προσδοκιών.

Ο Πι, ένα νεαρό αγόρι, ταξιδεύει με την οικογένειά του, που είναι φύλακες ενός ζωολογικού κήπου, από την Ασία στην Αμερική, μαζί με όλο το ζωολογικό. Μετά από μια καταιγίδα, το πλοίο που επέβαιναν βυθίζεται και ο Πι είναι ο μόνος επιζήσαντας, που αναγκάζεται να μοιραστεί την τελευταία διασωστική λέμβο με μία τίγρη, μια ζέβρα, έναν ουρακοτάγκο και μια ύαινα (ασχέτως που η τύχη των τριών τελευταίων ζώων αγνοείται στο τρέιλερ). Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι του βιβλίου που αναμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστεί στην ταινία, είναι οι θρησκευτική ιδιαιτερότητα του Πι, ο οποίος ακολουθεί ταυτόχρονα… τρεις θρησκείες: τον χριστιανισμό, τον ισλαμισμό και τον ινδουισμό.

Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο από το τρέιλερ: η ταινία θα είναι ένα οπτικό αριστούργημα. Ο Ανγκ Λι μοιάζει να έχει δημιουργήσει μια σκηνή ναυαγίου που ετοιμάζεται να γράψει ιστορία, ενώ η μαγευτική χρωματική παλέτα που χρησιμοποιεί μαζί με τα εντυπωσιακά εφέ είναι εγγύηση για ένα υπερθέαμα πέραν από κάθε φαντασία.

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρεμιέρα της «Ζωής του Πι» στην Αγγλία στις 21 Δεκεμβρίου και ας ευχόμαστε ότι οι Έλληνες διανομείς δεν θα αργήσουν πολύ να φέρουν την ταινία στη χώρα μας. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ