Άκου ολόκληρο το soundtrack του «Iron Man 3»!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το “Iron Man 3” θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες από αύριο και, πέρα από το ότι είναι η καλύτερη ταινία Iron Man, είναι μια από τις καλύτερες ταινίες με σούπερ ήρωες που έχεις δει (ναι, οι Avengers παραμένουν για μένα στην πρώτη θέση). Αλλά πέρα από τα εκπληκτικά εφέ, την καταιγιστική δράση και τον Robert Downey Jr. να δίνει για άλλη μια φορά ρέστα με την ερμηνεία του ως δισεκατομμυριούχος πλέιμποϊ Tony Stark αλλά και τον Ben Kingsley να δίνει μια από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του τα τελευταία χρόνια, η νέα περιπέτεια του Iron Man συνοδεύεται κι από ένα εξαιρετικό soundtrack.

Ο Brian Tyler, συνθέτης κι άλλων μεγάλων blockbuster ταινιών όπως Expendables 2, “Fast & Furious” και “Rambo” (του 2008), υπογράφει το soundtrack του “Iron Man 3”. Μαζί του η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου καθώς και πολυμελής χορωδία ερμηνεύουν τα κομμάτια που έγραψε τα οποία, συνοδευόμενα με εικόνα ή μη, είναι εξίσου απολαυστικά στο άκουσμά τους. Δυνατές μελωδίες, γεμάτες χορωδία, ένα υπέροχο θέμα για τον Iron Man, αλλά και μερικές γλυκές απαλές στιγμές υποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεγάλο ταλέντο του Tyler στο να συνθέτει μουσική για τόσο μεγάλα blockbusters. Άκουσε απλά “Can You Dig It” με τις swing πινελιές, παρέα με την ορχήστρα, που πρόσθεσε στο κεντρικό θέμα του ήρωα. Υπέροχο!

Έτσι κι εμείς σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το soundtrack της ταινίας του “Iron Man 3” για την δική σας μουσική ευχαρίστηση, έτσι ώστε να πάρεις μια ιδέα, μουσικά τουλάχιστον, για το τι σε περιμένει από αύριο στις αίθουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*