Υπέροχο πρώτο trailer για το «Listen Up Philip»

...

Γράφει ο Γιάννης Μόσχος cdn.indiewire.com

Μπορεί να μην έχει συγκεντρώσει ακόμη μαζικό buzz, ωστόσο μια από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο το προσεχές διάστημα είναι το «Listen Up Philip» του Alex Ross Perry, το οποίο για το indie σινεμά φαίνεται πως θα έχει το αντίστοιχο γκελ που είχε πέρυσι το «Frances Ha». Το πρώτο trailer κυκλοφόρησε και απλά είναι φανταστικό.

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Jason Schwartzman ως ένας συγγραφέας που καθώς περιμένει την έκδοση του δεύτερου βιβλίου του, δυσκολεύεται να συγκρατήσει τα νεύρα του και την ειρωνεία προς τους γύρω του. Ο μέντοράς του (Jonathan Pryce) του προσφέρει ένα σπίτι μακριά από τη βουή της πόλης και θα πάει για να έχει χρόνο να ασχοληθεί με το μόνο πράγμα που τον απασχολεί: τον εαυτό του. Στο ρόλο της κοπέλας του συναντάμε την Elisabeth Moss «του Mad Men» και στο καστ συμμετέχει η Krysten Ritter.

Όσοι είδαν το «Listen Up Philip» στο Sundance κάνουν λόγο για την καλύτερη ταινία του φετινού φεστιβάλ και μιλάνε για ένα πρωτότυπο φιλμ με ξεχωριστό χιούμορ που δικαιώνει το σύγχρονο ανεξάρτητο αμερικανικό σινεμά. Το καστ είναι υπέροχο και όλοι είναι ένας κι ένας, το jazzy trailer μας πείθει για τους διθυράμβους, οπότε περιμένουμε πότε θα λάχει να το δούμε και εμείς. Στην Αμερική πάντως κυκλοφορεί στις 17 Οκτωβρίου.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ