Το Rai λογοκρίνει το «How to Get Away With Murder»

Η σκηνή σεξ μεταξύ Connor και Oliver δεν προβλήθηκε ποτέ

Το «How to Get Away With Murder», παραγωγής Shonda Rhimes, έχει αποκτήσει πλήθος πιστών ανά τον κόσμο, χάρη στο έντονα δολοπλόκο σενάριο της, αλλά και την παρουσία της εξαιρετικής Viola Davis στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ξεκινώντας τον κύκλο προβολών της στη γειτονική Ιταλία και, συγκεκριμένα, στο Rai Due, το πιλοτικό επεισόδιο ξεκίνησε με λογοκρισία: η σκηνή σεξ μεταξύ των χαρακτήρων Connor (Jack Falahee) και Oliver (Conrad Riamora), δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, την κατακραυγή πολλών τηλεθεατών και συντελεστών της τηλεοπτικής σειράς. «Είναι τρελό», σχολίασε ο Falahee στο Twitter, δημοσιεύοντας την λογοκριμένη και την πρωτότυπη εκδοχή πλάι πλάι, ενώ η Rhimes δήλωσε πως «Κάθε λογοκρισία αγάπης είναι ανεπίτρεπτή», για να της απαντήσει το τηλεοπτικό δίκτυο της Rai παραδεχόμενο το λάθος του: «Είναι αλήθεια. Το επεισόδιο θα επαναπροβληθεί κανονικά αύριο στις 9 το βράδυ».

Από τη μεριά της, η διευθύντρια του RaiDue, Ilaria Dallatana, χωρίς να αναφερθεί καθόλου στη λογοκρισία, επέρριψε το λάθος στον «υπερβάλλοντα ζήλο του μοντέρ». Αξίζει να σημειωθεί πως η Ιταλία έγινε η τελευταία χώρα της Δυτικής Ευρώπης που υιοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων από την καθολική εκκλησία.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ