Οι πρώτες εικόνες από την νέα ταινία του Johnny Depp

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο σκηνοθέτης των 3ών πρώτων Πειρατών της Καραιβικής Gore Verbinski ξανασυνεργάζεται με τον παραγωγό που του ανέδειξε σε blockbuster σκηνοθέτη, τον ένα και μοναδικό  Jerry Bruckheimer και με τον πολυαγαπημένο μας Johnny Depp.

Μετά από πολλές φήμες για ξαναγραψίματα του σεναρίου, ξεπεράσματα του budget της ταινίας και κατηγορίες για το political correctness του πως παρουσιάζονται οι ηθαγενείς της αμερικής και το θάνατο ενός μέλους του συνεργείου που τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν καρδιακή προσβολή, έχουμε επιτέλους τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία και μια πολύ teaser αφίσα. Αύριο θα βγει και το πρώτο trailer της ταινίας στο itunes για να έχουμε και τις πρώτες ουσιαστικές εντυπώσεις.

Οι εικόνες φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες αλλά έχουμε πολύ καιρό ακόμα μέχρι το καλοκαίρι που θα βγει η ταινία. ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι μια καλή επανένταξη για τον ταλαντούχο Johnny Depp που με τις τελευταίες του επιλογές είχε πέσει στο χρηματιστήριο του Hollywood και στις προτιμήσεις μας…

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ