Δες την νέα ταινία του Αλμοδόβαρ «Los Amantes Pasajeros» πριν απ’ όλους

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Ο Pedro Almodovar μετά από απουσία πολλών ετών επιστρέφει στην κωμωδία. Στο “Los Amantes Pasajeros” ή όπως είναι o ελληνικός τίτλος “Δεν Κρατιέμαι” o Almodovar χαλαρώνει και το διασκεδάζει παίρνοντας και τους θεατές παρέα στην πιο τρελή πτήση που έχεις κάνει ποτέ σου.

Έστω ότι είστε αεροσυνοδός και το αεροπλάνο με το οποίο πετάτε έχει ένα «σοβαρότατο τεχνικό πρόβλημα». Οι πιλότοι – παρόλο που είναι από τους πιο έμπειρους και άριστα εκπαιδευμένους που υπάρχουν – δυσκολεύονται να βρουν μια λογική λύση, μέσα σε μια καμπίνα που γεννά συνεχώς απρόβλεπτες καταστάσεις. Οι επιβαίνοντες – μια θεότρελη μίξη ετερόκλητων χαρακτήρων – δείχνουν σαστισμένοι και εμφανώς αγχωμένοι για την περίεργη εξέλιξη της πτήσης τους και η προοπτική της ασφαλούς προσγείωσης δεν φαίνεται καν στον άμεσο ορίζοντα. Εσύ είσαι ο πιο περήφανος αεροσυνοδός του κόσμου, αλλά φυσικά – ως άνθρωπος – είσαι γεμάτος προβλήματα και πίνεις ένα-δύο ποτηράκια για το στρες! Η σωτηρία τόσο του πληρώματος, όσο και των επιβατών της πτήσης 2549 για Μεξικό, περνάει από τα χέρια σου και μόνο. Τι θα κάνεις; Τι άλλο, πέρα από χορό, τραγούδι και… Καλώς ήρθατε στην πτήση των ονείρων σας!

Εμείς εδώ στο Reel.gr γιορτάζουμε την επιστροφή του Pedro στο είδος που τον ανέδειξε και σου προσφέρουμε διπλές προσκλήσεις, μετά από κλήρωση, για την avant premiere της ταινίας “Los Amantes Pasajeros” (Δεν Κρατιέμαι). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις το ονοματεπώνυμό σου με ένα mail contact@reel.gr με τίτλο “Δεν Κρατιέμαι” ως και την Δευτέρα το βράδυ. Για την ημερομηνία, και την ώρα προβολής αλλά και για το σινεμά στο οποίο θα διεξαχθεί η πρεμιέρα θα ενημερωθούν οι νικητές την Τρίτη το μεσημέρι με mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*