Το μελό τρέιλερ της εβδομάδας είναι το «Lullaby»

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

MANHATTAN - JUNE 16: Garrett Hedlund and Amy Adams on the set of Lullaby filming at Gramercy Park. Amy Adames is wearing a denim jacket and a colorful scarf, and Gerrett is sporting a scruffy beard with a casual suit on JUNE 16, 2012 in New York City, NewΑναμένοντας τα blochbuster του καλοκαιριού, αλλά και τις Indie εκπλήξεις που τα συνοδεύουν παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα νέα τρέιλερ από όχι τόσο γνωστές ταινίες. Μία από αυτές είναι το «Lullaby»

Με ένα ενδιαφέρον καστ με τους Garrett Hedlund, Amy Adams, Richard Jenkins, Terrence Howard και  Jennifer Hudson από τον πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη Andrew Levitas, το Lullaby εξιστορεί ένα οικογενειακό δράμα, επενδυμένο με μουσική που αγγίζει ευαίσθητες χορδές και όμορφους πρωταγωνιστές που βρίσκονται «τσαλακωμένοι» από τα εμπόδια της ζωής.

Το στόρι αφορά μια οικογένεια της οποίας ο πατέρας θα διαγνωστεί με καρκίνο. Το αρχικό σοκ θα δώσε τη θέση του στην συνήθεια, στην αποδοχή και στην κούραση του να πολεμάς το αναπόφευκτο, όταν δεν υπάρχει ελπίδα επιβίωσης, βάζοντας την ευθανασία στην λίστα των επιλογών. Όχι το πιο ευχάριστο θέμα σίγουρα, αλλά το καστ που το αγκαλιάζει μπορεί να δώσει μια κινηματογραφική έκπληξη. Δείτε το τρέηλερ.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ