Το πρώτο trailer του «Machete Kills» είναι εδώ

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Η επιστροφή του Robert Rodriguez στα κινηματογραφικά, σηματοδοτείται εκτός από το πολυαναμενόμενο «Sin City: A Dame to Kill For», και από το sequel του Danny Trej-ικού «Μachete», το οποίο είχε λειτουργήσει σε πολύ πρόωρη φάση, ως σφήνα ψευτοtrailer λίγο πριν από την αρχή του «Grindhouse» (των «Planet Terror» και «Death Proof» δηλαδή, τα οποία σε εμάς είχαν προβληθεί ως δυο διαφορετικές ταινίες).

Τότε οι συντελεστές όλου του πακέτου αντιλήφθηκαν πως μια εν δυνάμει ταινία με πρωταγωνιστή τον πάντα κακό και πάντα σημαδεμένο Danny Trejo, θα αποτελούσε αναμφίβολα μια σύγχρονη καλτιά για την οποία οι θαυμαστές του Rodriguez (και οχι μόνο) θα πετούσαν την σκούφια τους.  Έτσι λοιπόν το όνειρό τους οχι μόνο έγινε πραγματικότητα, αλλά τώρα θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και το σίκουελ που τιτλοφορείται «Μachete Kills».

Αυτή την φορά ο Trejo δεν πάει κόντρα στην Αμερική αλλά στρατολογείται από αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει έναν τρελό ο οποίος θέλει να στείλει ένα υπερόπλο στο διάστημα.

Σε αυτή την φυσιολογική καθημερινότητα του σύμπαντος του Rodriguez πολλοί θα είναι οι συνοδοιπόροι βοηθοί, αλλά και οι οχτροί του Machete.  Πιο συγκεκριμένα θα δούμε στο πλευρό του τους εξής (ξεκίνησε να μετράς: Sofia Vergara (με πολύ κακό όπλο-σουτιέν), Jessica Alba, Michelle Rodriguez (φυσικά), Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr., Alexa Vega, Amber Heard, Vanessa Hudgens, Demian Bichir, και special εμφανίσεις από τον Mel Gibson στον ρόλο του παλαβού, της Lady Gaga που υποδύεται…την Lady Gaga και τον Charlie Sheen ο οποίος θα παίζει τον καλύτερο ρόλο: αυτόν του Προέδρου της Αμερικής!

Βέβαια επειδή ξέρουμε πως άλλο να σου το λέμε και άλλο να το βλέπεις, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε όλο αυτό το ετερόκλητο cast, στο πρώτο official trailer το οποίο κυκλοφόρησε και στο οποίο μετά από μερικούς σύντομους, ισπανικούς χαιρετισμούς των Rodriguez-Trejo θα δεις τις αναμενόμενες και απολαυστικά ένοχες εκρήξεις, τις sexy γυναίκες, τον απόλυτα badass Trejo και ένα σωρό ακόμη ατάκες και ευτράπελα.

Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα το απολαύσουμε εδώ στην Ελλάδα, αλλά θέλουμε να ελπίζουμε μέσα στο φθινόπωρο.  Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*