Στα παρασκήνια του «Μad Max: Fury Road»

Εκρήξεις, εντυπωσιακά σκηνικά και ασταμάτητη δράση

Το πολυπόθητο και πολυαναμενόμενο δυστοπικό άσμα του George Miller, «Mad Mad: Fury Road» έρχεται στην μεγάλη οθόνη από τις 14 Μαϊου και αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την ιστορία του «Mad Max», μιας από τις πιο εικονικές φυσιογνωμίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου της Αυστραλίας και οχι μόνο.

Μετρώντας μια απόλυτα επιτυχημένο μάρκετινγκ-πρόσφατα κυκλοφόρησαν και μερικές bad ass, νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας-το Mad Max μοιάζει να έχει βγει από την πιο περιπετειώδη φαντασία ενός δημιουργού που έχει δοκιμαστεί σε ετερόκλητα, κινηματογραφικά είδη (σε περίπτωση που δεν το ξέρατε έχει σκηνοθετήσει και το «Happy Feet»!), παραμένοντας όμως πιστός στο φιλμικό είδος που τον ανέδειξε και τον καταξίωσε: αυτό της περιπέτειας.

Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις ένα 20λεπτο βιντεάκι το οποίο περιλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες σκηνές των γυρισμάτων, ακολουθώντας τον Miller και την ομάδα του στα παρασκήνια της εντυπωσιακής του επιστροφής, αποκαλύπτοντας σε όλο τους το μεγαλείο τις «ταπεινές» τεχνικές πίσω από τα σπουδαία special εφέ και τις καλοστημένες σεκάνς δράσης.

Αν κρίνουμε από τα ζαλιστικά trailers που έχουν κυκλοφορήσει, ο Mad Max επέστρεψε για τα καλά.  Αν μη τι άλλο αυτό αποδεικνύει και η υπογραφή της Warner Bros. για τουλάχιστον τρεις ακόμη συνέχειες.  Άλλο που δεν θέλαμε.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ