Πρώτο trailer για το «Mad Max: Fury Road»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας 

mad-max1Το φεστιβάλ στη Μέκκα των απανταχού geeks της υφηλίου, κατά κόσμον Comic-Con, βρίσκεται ήδη καθ’οδόν στο San Diego της California και μας προσφέρει καθημερινή ειδησεογραφία, όπως πληροφορίες για το νέο Godzilla και η πρώτη φωτογραφία της Wonder Woman. Χθες το μενού είχε trailer και, συγκεκριμένα το πρώτο κλιπ από το επερχόμενο -και πολυαναμενόμενο- «Mad Max: Fury Road», το οποίο δείχνει καταιγιστικό.

Ομολογουμένως, είναι αρκετά δύσκολο να ξεχάσουμε την more-than-cult τριλογία του George Miller με πρωταγωνιστή τον Mel Gibson, αλλά ο ίδιος ο Miller που ηγείται εκ νέου της προσπάθειας, έχει αποφασίσει να μας πείσει για το αντίθετο. Ο εντυπωσιακός Tom Hardy(που θαυμάσαμε πρόσφατα στο Locke) μαζί με την εκθαμβωτική Charlize Theron θα βρεθούν στους κεντρικούς ρόλους και θα πλαισιωθούν από τους Nicholas Hoult, Rosie Huntington-Whiteley, Zoe Kravitz και Riley Keough.

H τέταρτη ταινία του franchise, θα είναι ένα ουσιαστικό reboot, με νέο story και «δάνεια» από την original τριλογία, ενώ κάποια άλλα στοιχεία έχουν απορριφθεί. Η ταινία πρόκειται να ντεμπουτάρει στις αίθουσες μέσα στο 2015 και θα αποτελέσει την επιστροφή του George Miller στη σκηνοθεσία μετά από 4 χρόνια και το «Happy Feet 2».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ