Το τέλος του Mad Men έρχεται με δόσεις

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Μια μια οι αγαπημένες μας σειρές κουνούν μαντήλι, χωρίς δυστυχώς κάτι νέο και συγκλονιστικό να παίρνει τη θέση τους. Σε λίγες μέρες...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μια μια οι αγαπημένες μας σειρές κουνούν μαντήλι, χωρίς δυστυχώς κάτι νέο και συγκλονιστικό να παίρνει τη θέση τους. Σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία το Dexter και ακολουθεί μια βδομάδα μετά και το Breaking Bad. Σε αυτά πρόσθεσε το True Blood που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, αλλά και το Mad Men που μόλις ανακοινώθηκε το τέλος του.

Ο Ντον Ντρέιπερ και η στιλάτη παρέα του θα πιει μαζί μας μερικά τελευταία ποτήρια ουίσκι για δεκατέσσερα ακόμη επεισόδια. Αν περιμένεις το επόμενο καλοκαίρι για να δεις την κατάληξη του Ντον όμως, θα περιμένεις μάταια μιας και οι υπεύθυνοι της AMC  έχουν άλλα σχέδια. Με πρόσφατο παράδειγμα το Breaking Bad, του οποίου η τελευταία σαιζόν χωρίστηκε σε δύο μέρη, η AMC αποφάσισε να δώσει το ίδιο φορμά και στη τελευταία σαιζόν του Mad Men.

Η τηλεθέαση του δεύτερου μέρους της τελευταίας σαιζόν του Breaking Bad έχει εκτοξευτεί στα ύψη κι επομένως το πείραμα πέτυχε κι ελπίζουν σε επανάληψη του. Έτσι, το πρώτο μέρος της τελευταίας σαιζόν του Mad Men με τίτλο “Το Ξεκίνημα”(The Beginning) θα προβληθεί την άνοιξη του 2014, ενώ το δεύτερο μέρος “Tο Τέλος Μιας Εποχής” (The End of An Era) θα ακολουθήσει ένα χρόνο μετά, την άνοιξη του 2015!

Είναι σίγουρα πολύ ενοχλητικό να κόβεται στη μέση η τελευταία σαιζόν και να πρέπει να περιμένεις ακόμη ένα χρόνο για τη συνέχεια. Από την άλλη βέβαια, μπορείς να δεις το ποτήρι μισογεμάτο και να παρηγορηθείς με το γεγονός ότι θα τα πίνεις με τον Ντον για δύο ακόμη χρόνια, ελπίζοντας ότι στο μεταξύ θα βγει καμία καλή καινούρια σειρά. Όπως και να το δεις το κόψιμο του φινάλε σε δύο μέρη τείνει να γίνει μόδα, επομένως θέλοντας και μη αναμείνατε στις οθόνες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ