Μαφιόζοι σε απόγνωση!

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Που πάνε οι μαφιόζοι όταν γεράσουν; Μα φυσικά στη Γαλλία! Πόσο εύκολο όμως τους είναι να εγκλιματιστούν με την φιλήσυχη, ειρηνική ζωή ενός μικρού γαλλικού χωρίου μετά από μια ζωή στο Brooklyn μέσα στο έγκλημα;

Όχι και πολύ εύκολο τελικά, αλλά τουλάχιστον εφευρετικά αστείο. Ο Robert De Niro και η Michelle Pfeiffer μαζί με την Quinn Fabray, του Glee και τον John D’Leo είναι αυτή η οικογένεια. Την κωμική αυτή συγχορδία χαρακτήρων έρχεται να συμπληρώσει και ο Tommy Lee Jones στο ρόλο του αστυνομικού που είναι υπεύθυνος για την προστασίας τους.

Μπορεί να μην σας ακούγεται ως απόλυτα πρωτότυπο αλλά προσωπικά το trailer μου φάνηκε σαν μια μαφιόζικη έκδοση του Adams Family και όλοι οι ηθοποιοί φαίνεται να διασκεδάζουν με τους ρόλους τους.

Την ταινία σκηνοθετεί ο μετρ των ταινιών με εγκλήματα, Luc Besson ενώ παραγωγή κάνει και ο αγαπημένος συνεργάτης του De Niro, ο Martin Scorsese.

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ