Κοιλιακοί στη φόρα – Μέρος 2ο

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Όλα τα μούσκουλα στη φόρα γιατί μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή. Το Magic Mike ετοιμάζει συνέχεια και το καστ χύνει ιδρώτα στα γυμναστήρια για τα μάτια σου μόνο. Αφού η λογική του Χόλυγουντ επιτάσσει ‘double the fun’ για τα σίκουελ, κάτι μας λέει ότι η ταινία προβλέπεται ο ορισμός του “φάτε μάτια ψάρια”.

Μπορεί ο Στίβεν Σόντερμπεργκ να μην αναλάβει τη σκηνοθεσία του σίκουελ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έχει ενεργό ρόλο. Κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του τηλεταινίας για τον Λιμπεράτσι (Behind the Candelabra), ο Σόντερμπεργκ δήλωσε πως το ‘Magic Mike 2′ βρίσκεται ήδη σε στάδιο προπαραγωγής και όλο το καστ είναι πρόθυμο να επιστρέψει για τη συνέχεια.

“Είχαμε τις προάλλες μια συνάντηση για το σίκουελ κι έχει ήδη προχωρήσει αρκετά. Δουλεύουν πάνω σε μια ωραία ιδέα. Υπήρξαν κάποιες πολύ ωραίες ιστορίες και περιστατικά που έζησε ο Τσέινινγκ Τέιτουμ(ενώ ήταν στρίπερ ακόμα), τα οποία δε καταφέραμε να χωρέσουμε στη πρώτη ταινία. Ειδικά μία από αυτές τις ιστορίες είναι ιδιαίτερα κινηματογραφική και αστεία γι’ αυτό και θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερο να κάνουμε μια ξεχωριστή νέα ταινία με αυτήν.”

Ο Τσέινινγκ Τέιτουμ πρόσφατα περιέγραψε τη συνέχεια ως ένα road movie με έντονα κωμικά στοιχεία, αλλά πέρα από αυτό δε γνωρίζουμε κάτι άλλο για την υπόθεση της ταινίας. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, αλλά ο Σόντερμπεργκ θα επιβλέψει την όλη παραγωγή καθώς θέλει να είναι σίγουρος για τη ποιότητα του αποτελέσματος (και των κοιλιακών).

Πολύ πιθανόν να δούμε το ‘Magic Mike 2’ μες στο 2014, αλλά μέχρι τότε θυμήσου το περίφημο “Pony Dance”  του Tatum και θαύμασε το ερμηνευτικό ταλέντο του στο βίντεο παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ