Καινούργιο trailer του «Magic Mike»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Δεν ξέρω αν είδες το πρώτο trailer του “Magic Mike” που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα. Εκείνο είχε επιγκεντρωθεί περισσότερο στην στον χαρακτήρα του Magic Mike, τον οποίο υποδύεται ο Channing Tatum, και δείχνει πολλή λιγότερη γυμνή σάρκα, ενώ το αγγλικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε σου δείχνει περισσότερο στα αγόρια και στη διάθεση τους ότι είναι έτοιμοι για όλα αλλά και για την σχέση του Magic Mike με τον προστατευόμενό του The Kid τον οποίο υποδύεται ο Alex Pettyfer.

To trailer δείχνει αρκετά καλύτερο σε σχέση με το αμερικάνικο, κι όχι λόγω της περισσότερης σάρκας που δείχνει, αλλά κυρίως ότι μας βάζει λίγο περισσότερο στην ιστορία και στους χαρακτήρες της ταινίας.

Φυσικά ο Tatum για άλλη μια φορά μας δείχνει την δεξιοτεχνία του στον χορό και φυσικά παίρνουμε και μια μικρή γεύση από το love story με τον χαρακτήρα της Cody Horn. Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Steven Sonderbergh και πρόκειται για την ιστορία του Mike Mike, έναν στρίπερ, που παίρνει υπό την προστασία του τον The Kid και του μαθαίνει την τέχνη του στριπτίζ, να βγάζει λεφτά και να γνωρίζει γυναίκες. Το σενάριο βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες του Tatum ως στρίπερ, πριν ξεκινήσει την δουλεια του ηθοποίου.

Μπορείς να απολαύσεις το trailer παρακάτω και σαν μπόνους δες και τα 2 εξώφυλλα του Entertainment Weekly με τον Tatum και την παρέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ