Μαγικός και καταδικασμένος έρωτας στο Winter’s Tale

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

winters taleΗ ταινία που αναμένεται να σαρώσει τις Αγιοβαλεντίνικες -και όχι μόνο- καρδιές έχει το πρώτο της τρέιλερ. Το Winter’s Tale μας συστήνεται με ένα καστ που έρχεται κατευθείαν από την απονομή των Όσκαρ και δυο γοητευτικότατους πρωταγωνιστές.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Akiva Goldsman για το σενάριο του A Beautiful Mind (2001), το Winter’s Tale αφηγείται τον έρωτα ενός κλέφτη (Colin Farrell), όταν γνωρίζει για μια νεαρή κοπέλα ( Jessica Brown Findlay) σε ένα από τα σπίτια που προσπαθούσε να κλέψει.  Η ιστορία περιπλέκεται καθώς η κοπέλα πεθαίνει από μια ανίατη ασθένεια, ενώ ο ίδιος κυνηγιέται από το βίαιο παρελθόν του. Ο έρωτας τους θα ξεπεράσει το θάνατο και τον χρόνο και από τη Νέα Υόρκη του 19ου Αιώνα θα μεταφερθεί στο σήμερα, στη προσπάθεια του ήρωα να σώσει την αγαπημένη του με κάθε τρόπο.

Εκτός από τη δύναμη των συναισθημάτων, το τρέιλερ μας δίνει ακόμα εκπληκτικές εικόνες της Νέας Υόρκης του παρελθόντος και του σήμερα και έναν τρομακτικό Russell Crowe στον ρόλο του «κακού». Και, όπως είπαμε, στην ταινία θα δούμε μια σειρά αστέρων όπως τους William Hurt,Will Smith, Jennifer Connelly και άλλους. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Φλεβάρη και να σαρώσει τον Άγιο Βαλεντίνο. Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ