Περισσότερη Angelina Jolie στο νέο trailer της Maleficent

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος Ακόμα πιο εντυπωσιακό και πομπώδες φαίνεται το Maleficent στο νέο trailer που κυκλοφόρησε. Το prequel της Ωραίας Κοιμωμένης του 1959, που όπως...

maleficent_new-stills-6Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ακόμα πιο εντυπωσιακό και πομπώδες φαίνεται το Maleficent στο νέο trailer που κυκλοφόρησε. Το prequel της Ωραίας Κοιμωμένης του 1959, που όπως ξέρουμε έπεσε σε βαθύ ύπνο μετά από κατάρα της κακιάς μάγισσας Maleficent, περιγράφει τα γεγονότα πριν τα 16α γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας Aurora. Όταν ακόμα η ωραία κοιμωμένη ήταν ξύπνια και είχε την παιδική και αθώα μορφή της Elle Fanning.

Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε μερικές σκηνές από τη στιγμή που τα πράσινα ηλεκτρίκ μάγια της Maleficent, καταργιούνται την ωραία κοιμωμένη όταν ήταν ακόμη μωρό στην κούνια. Και μετά μια γνωριμία του κακού με το καλό, δηλαδή της μάγισσας με το σαρκαστικό χαμόγελο της Angelina Jolie και της έφηβης πριγκίπισσας Aurora σε ένα δάσος που θυμίζει πολλά παραμύθια αλλά κυρίως το πιο πρόσφατο Snow White and the Huntsman.

Η συνέχεια βρίθει φαντασίας και μαχών της φύσης με τον άνθρωπο, και περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σκηνή που βλέπουμε τη Maleficent να πετάει με τα φτερά που πλέον έχει χάσει (όπως μας ομολογεί η ίδια). Μέχρι τις 24 Μαΐου που θα δείτε την ταινία στην Ελλάδα, απολαύστε το φαντασμαγορικό και γεμάτο περισσότερη φαντασία απ’ όσο απαιτεί η ιστορία trailer, ελπίζοντας να είναι κάπως καλύτερο από το Snow White and the Huntsman.

Αν θέλετε περισσότερη Elle Fanning δείτε το πρώτο trailer της Maleficent

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ