Ο Σούπερμαν, η Λόις, και ο Στρατηγός Ζοντ στις νέες φωτογραφίες του «Man of Steel»

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Μας χωρίζουν περίπου δυο μήνες από την κυκλοφορία του Man of Steel στις αίθουσες και το Entertainment Weekly δημοσίευσε προχθες μια σειρά από φωτογραφίες που μας δείχνουν τους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας σε δράση! Όλα τα καλόπαιδα είναι εδώ: Ο Κλαρκ Κεντ (γνωστός και ως Σούπερμαν- στο ρόλο ο Χένρι Καβίλ) σκίζει τους αιθέρες και κοιτάει σκεπτικός το κενό. Ο Στρατηγός Ζοντ (Μάικλ Σάνον) επιστρατεύει το πιο σατανικό του χαμόγελο προκειμένου να μας τρομάξει, ενώ η Λόις Λέιν (Έιμι Άνταμς) κοιτάει αγχωμένη, πιθανότατα αγωνιόντας για την τύχη του αγαπημένου της. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ακόμα τον Ράσελ Κρόου ως Τζορ-Ελ αλλά και τους Κέβιν Κόστνερ και Νταιάν Λέιν στους ρόλους των Τζόναθαν και Μαρθα Κεντ αντίστοιχα.

Όσον αφορά στη συνέντευξη του Ζακ Σνάιντερ που φιλοξενησε το περιοδικό, ο Αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε πως αυτή τη φορά, η ταινία δε θα ασχολείται με την αχίλλειο πτέρνα του Σούπερμαν και η όλη ιστορία με τον Κρυπτονίτη θα είναι απούσα. Σύμφωνα πάντα με τον Σνάιντερ, ο Σούπερμαν γεννιέται «ξεχωριστός» όσο είναι ακόμα στον πλανήτη Κρύπτον, και όταν στέλενεται στη γη, οι νέοι του γονείς του διδάσκουνε πως να τιθασσεύει και να κρύβει τις υπεράνθρωπες δυνάμεις του, ακόμα κι αν βρίσκεται εν μέσω κινδύνου. Ο σκηνοθέτης δήλωσε, τέλος, πως η ταινία θα είναι πλούσια σε δράση, αποζημιώνοντας μας ίσως έτσι για το ελαφρώς βαρετό Superman Returns του Μπράιαν Σίνγκερ. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου!

Δες παρακάτωτις επτά φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Entertainment Weekly (και κατόπιν κυκλοφόρησαν στο σάιτ Slash Film):

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ