Ο Κιανου Ριβς σκηνοθετεί και παλεύει στο τρέιλερ του ‘Man of Tai Chi’

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ξεχάστε το “Man of Steel”. Έρχεται το “Man of Tai Chi” και μάλιστα αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κιάνου Ριβς. Σκορτσέζε και Σπίλμπεργκ, τα κουβαδάκια σας και σ’ άλλη παραλία.

Για πολλά χρόνια οι απανταχού φαν του ταλαντούχου ηθοποιού, περίμεναν το πέρασμα του πίσω από τις κάμερες. Το ίδιο περιμέναμε και όλοι οι υπόλοιποι, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους. Ο Κιανου δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο και το περίφημο πρώτο του πόνημα επιτέλους ολοκληρώθηκε και έχει και τρέιλερ.

Το πιθανότερο είναι ότι έχεις σταματήσει να διαβάζεις σε αυτό το σημείο, μιας και έχεις βάλει ήδη να παίζει σε λούπα το τρέιλερ. Αν όχι, να σου πούμε ότι το στόρι είναι πολύ ψαγμένο για να επεξηγηθεί σε μερικές γραμμές. Στα πολύ περιληπτικά, ο Κιάνου ηγείται ενός άντεργκραουντ κυκλώματος fight club, στο οποίο υπάρχει μια νέα πολλά υποσχόμενη προσθήκη(Tiger Hu Chen). Ο δάσκαλος κι ο μαθητής μετά από πολλές μάχες έρχονται αντιμέτωποι και το τέλος προμηνύεται ανατρεπτικό, ανατριχιαστικό ή αναγουλιαστικό- διαλέξτε “ανα-”.

Το ενδιαφέρον της ταινίας είναι ότι ο Tiger Hu Chen ήταν ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών του Κιάνου Ριβς για τη Matrix τριλογία. Σε αυτή τη ταινία οι ρόλοι αντιστρέφονται κάνοντας ακόμα ένα ειρωνικό σχόλιο στο όλο εγχείρημα.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες στο τέλος της χρονιάς κι επειδή όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, οι Weinstein το έχουν τσιμπήσει ήδη για διανομή. Δυστυχώς, οι φήμες για τα τυπωμένα αφισάκια “For your Consideration: Best Supporting Actor- Keanu Reeves” παραμένουν ακόμα ανεπιβεβαίωτες.

Δες το τρέιλερ του “Man of Tai Chi” παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ