Νέο, καλύτερο, trailer του «Man of Steel»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Έχουν ακουστεί πολλά για τον νέο Superman. Και θετικά και αρνητικά – τα περισσότερα αρνητικά, κυρίως για την στολή του. Ο Zack Snyder αποφασίζει να κάνει άλλο ένα reboot στην ιστορία του Ανθρώπου από Ατσάλι με ένα ακόμη origin story, κάτι που έχουμε δει ήδη πολλές φορές. Το πρώτο teaser όταν κυκλοφόρησε δεν έδειχνε και πολλά, αλλά έδειχνε όμορφο και με τον Russell Crowe να κάνει ένα μονόλογο παροτρύνοντας τον γιο του να διαλέξει το τι άνθρωπος θέλει να είναι.

Το δεύτερο trailer είναι ακόμα καλύτερο.

Βλέπουμε τον Superman σε δράση, περισσότερα πράγματα από την ιστορία και έχουμε και την πρώτη μας ματιά στους υπόλοιπους χαρακτήρες της, όπως τους Crowe, Costner και την Amy Adams ως Lois Lane. To trailer μου άρεσε πολύ και το story φαίνεται να είναι ενδιαφέρον, ακόμα κι αν είναι άλλο ένα origin story που έχουμε χιλιοδεί πλέον. Τον Michael Shannon ως Zod τον βλέπουμε ελάχιστα δυστυχώς, αλλά ο Superman δείχνει να πονάει πολύ…

Πιστεύω πως και με παραγωγό το Christopher Nolan, αυτό το Superman θα είναι ίσως από τα καλύτερα reboot που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Εξάλλου, έχει μέσα Zod. Τι θα μπορεί να πάει στραβά; To «Man of Steel» θα ανοίξει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013 και απόλαυσε το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ