Άκου samples από το soundtrack του «Man of Steel»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ένας μήνας και κάτι μέρες (στις 20 Ιουνίου πιο συγκεκριμένα) έμεινε πριν ο “Άνθρωπος Από Ατσάλι” να κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες. Πολλοί ανυπομονούν να δουν αν ο Zack Snyder κατάφερε αυτό που ο Bryan Singer απέτυχε να κάνει: να αναγεννήσει τον ήρωα στην μεγάλη οθόνη.

Το soundtrack αυτή την φορά υπογράφει ο Hans Zimmer, ο οποίος είχε γράψει και την μουσική στην τριλογία του “Dark Knight” του Christopher Nolan (εδώ ο Nolan υπογράφει ως παραγωγός). O Zimmer είχε πει πως δεν θα χρησιμοποιήσει το θέμα που ο John Williams έγραψε το 1978 για τα πρώτα “Superman” του Richard Donner. Πρόσθεσε επίσης πως, αν και θεωρεί τον Williams έναν από τους σπουδαιότερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής, προσπάθησε πάρα πολύ να γράψει μια μουσική για την ταινία που να μην θυμίζει στους θεατές το θέμα του Williams.

Ο Zimmer έγραψε και ένα κομμάτι για το τρίλεπτο εντυπωσιακό trailer του “Man of Steel” με τίτλο “An Ideal of Hope” το οποίο μπορείς να ακούσεις παρακάτω. Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου στα δισκοπωλεία και το Amazon έχει ήδη samples 30 δευτερολέπτων από κάθε κομμάτι. Θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις: μια κανονική με 18 κομμάτια και με deluxe edition me 6 επιπλέον κομμάτια.

Τα samples μπορείς να τα ακούσεις ακολουθώντας αυτό το λινκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*