Ο Elijah Wood μανιακός δολοφόνος στο trailer του «Maniac»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ο Elijah Wood, με το γλυκό και αγγελικό του πρόσωπο, τον έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε να παίζει ρόλους όπου ήταν πάντα το καλό παιδί. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ψυχωτική ερμηνεία του ως Kevin από το «Sin City«. Τώρα για άλλη μια φορά πάει κόντρα και παίζει έναν μανιακό δολοφόνο στο remake της ταινίας του 1980 “Maniac”.

Πρόκειται για μια αρκετά ενοχλητική ταινία η οποία θεωρείται μια από τις καλύτερες του exploitation σινεμά, στην οποία ένας άντρας, ο Frank, ο οποίος είχε κακοποιηθεί μικρός, σκοτώνει γυναίκες ως έναν τρόπο για να εκφράσουν την οργή προς την νεκρή του μητέρα, και παίρνει τα σκαλπ τους ως τρόπαιο.

Προσωπικά δεν έχει τύχει να δω την original ταινία, αλλά βλέποντας το trailer της καινούργιας ταινίας φαίνεται πως πρόκειται για κάτι αρκετά σκοτεινό, gory και φυσικά με πολλές εικόνες που σίγουρα θα ενοχλήσουν. Στα θετικά πρόσθεσε ακόμα και τον Alexandre Aja (σκηνοθέτη του “Haute Tension” και του “Piranhas”) όπου εδώ έχει αναλάβει τα καθήκοντα του σεναριογράφου και σκηνοθέτης Franck Khalfoun (του “Ρ2”). Η ταινία θα προβληθεί στις Κάννες αυτές τις μέρες αλλά ακόμα δεν έχει αγοραστεί για διανομή στις αίθουσες.

Δες το trailer παρακάτω αλλά προειδοποιούμε για κάποιες εικόνες που ίσως ενοχλήσουν κάποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ