Βίντεο: Αν ο Marilyn Manson συνεργαζόταν με τον Tim Burton

Το βίντεο που αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Aυτές τις μέρες όλοι είμαστε επηρεασμένοι από την παράδοση του ενός και μοναδικού Halloween. Αν και δεν γιορτάζεται επίσημα στην χώρα μας, τα τελευταία χρόνια έχει διαδοθεί ιδιαίτερα- με διάφορα θεματικά πάρτυ να γίνονται συχνά.

Εμείς, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε- φυσικά!- είναι να δούμε κάποια ταινία που λαμβάνει χώρα αυτήν την εποχή!

Μία, όμως, είναι χαραγμένη στην καρδιά μας από τότε που βγήκε- και πιθανότατα για πάντα(;)- και αυτή δεν είναι άλλη από το The Nightmare Before Christmas. Αν και η κυρία Πέρεγκριν μας άρεσε ιδιαιτέρως- βάζοντας επιτέλους ξανά τον Burton εκεί που αξίζει- το φιλμ του 1993 παραμένει το σταθερό μας ραντεβού κάθε χρόνο.

Τι θα γινόταν, όμως, αν το γνωστότερο τραγούδι της ταινίας το κάλυπτε ο…Marilyn Manson; Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο κοντά από ότι φανταζόμασταν- και πολύ καλύτερο από κάθε όνειρο μας!

Ας το απολαύσουμε:

Αντώνης Τσις

Τον Αντώνη θα τον βρείτε να περιπλανιέται στα σκοτεινά στενά της Αθήνας, αν και στην πραγματικότητα, θα ήθελε να χάνεται στα στενά ενός φιλμ νουάρ. Τα μάτια του μετατρέπουν τα πάντα, αυτόματα, σε κινηματογραφικά πλάνα, ενώ η δυνατότερη ευχή του θα ήταν να μπορούσε να τα καταγράψει, δημιουργώντας ταινίες δίχως ιδιαίτερο νόημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ