Ο Martin Scorsese σκηνοθετεί βιογραφική ταινία για τους Ramones;

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας Κάθε χρόνο, δεκάδες projects συνδέονται με το όνομα του Martin Scorsese, λογικό αν αναλογιστούμε το βεληνεκές του θρυλικού σκηνοθέτη. Τώρα, σύμφωνα με το...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

35714-thumb-300x194Κάθε χρόνο, δεκάδες projects συνδέονται με το όνομα του Martin Scorsese, λογικό αν αναλογιστούμε το βεληνεκές του θρυλικού σκηνοθέτη. Τώρα, σύμφωνα με το Billboard, o Scorsese έχει συμφωνήσει για να αναλάβει το “τιμόνι” μιας βιογραφικής ταινίας για τους σπουδαίους Ramones και, δεδομένης της αγάπης του για τη ροκ μουσική(βλ. Shine a Light, No Direction Home), φαίνεται πως οι πληροφορίες αυτές έχουν βάση.

Το φιλμ βρίσκεται ακόμη σε εμβρυικό στάδιο και, ως εκ τούτου, δεν έχουν γίνει γνωστές επιπλέον λεπτομέρειες, αλλά το σίγουρο είναι πως ο 71χρονος σκηνοθέτης θα βρεθεί σε οικείο περιβάλλον, καθώς η μπάντα(της οποίας κανένα μέλος δε βρίσκεται εν ζωή) προέρχεται από τη γενέτειρα του, Νέα Υόρκη. Πάντως, παρά τα ευχάριστα αυτά νέα, η έναρξη των γυρισμάτων μάλλον θα αργήσει αρκετά, αφού ο Scorsese βρίσκεται ήδη εν μέσω γυρισμάτων για ένα rock n roll δράμα παραγωγής HBO, ενώ είναι και στο pre-production για την επόμενη του ταινία, “Silence”.

Αν κάποιος μπορεί να μεταβάλλει την punk ενέργεια των Ramones σε ένα κινηματογραφικό tour de force, αυτός σίγουρα είναι ο Martin Scorsese. Περιμένουμε εναγωνίως.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ