Ο Matt Damon στο Πρώτο Clip του Elysium

...

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Ένα πρώτο clip από το πολυαναμενόμενο Elysium έχει βγει στη δημοσιότητα. Πρωταγωνιστής του, ο Matt Damon που απευθύνεται σε ένα ρομπότ μιλώντας για την… περίπτωσή του.

Η ταινία, αφορά σε μια φουτουριστική εκδοχή της Γης, που το 2154 στην κατεστραμμένη από τη φτώχεια και τη βία επιφάνεια κατοικεί πλέον μόνο το εξαθλιωμένο προλεταριάτο, ενώ οι πλούσιοι απολαμβάνουν τη χλιδή σε ένα διαστημικό σταθμό με το όνομα Elysium. Οι κάτοικοι του Elysium κάνουν ότι μπορούν για να εμποδίσουν τη μετανάστευση των κατοίκων της Γης στον προστατευμένο από τη μιζέρια σταθμό τους, μέχρι που ο Max DeCosta (Matt Damon), ένας εργάτης που μολύνθηκε κατά τη διάρκεια ατυχήματος από έναν ιό υπεύθυνο για καρκινογενέσεις, αποφασίζει να κάνει ότι μπορεί για να φτάσει στο σταθμό και να θεραπευτεί. Ακόμη και να απαγάγει έναν πλούσιο και να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του με ότι συνεπάγεται αυτό.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Neill Blomkamp, αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 9 Αυγούστου για τις ΗΠΑ και στις 22 Αυγούστου 2013 στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ