Αυτή την καρέκλα του σκηνοθέτη, ποιός θα την πάρει;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

ΟΚ, από ότι φαίνεται το μισό Hollywood φημολογείται πως θα σκηνοθετήσει μια από τις επόμενες ταινίες του “Star Wars”! Μετά τους J.J. Abrams, Jon Favreau, Brad Bird και Colin Trevorrow, έρχεται να προστεθεί στην λίστα και ο σκηνοθέτης του “X-Men First ClassMatthew Vaughn.

Όλο αυτό ξεκίνησε μετά την πρόσφατη ανακοίνωσή του σκηνοθέτη ότι αποχωρεί από το “X-Men Day of Future Past” κάνοντας πολλούς να πιστεύουν πως κάτι άλλο ετοιμάζει. Κι ότι αυτό το κάτι είναι το “Star Wars”. Λάδι στην φωτιά όμως έριξε και ο κολλητός φίλος του σκηνοθέτη, ο ηθοποιός Jason Flemyng μετά από μια συνέντευξη που έδωσε, όταν ρωτήθηκε για το αν έχει προταθεί στον Vaughn το 7o επεισόδιο του “Star Wars”, αυτός απάντησε «φυσικά!» Αλλά σχεδόν αμέσως προσπάθησε να το καλύψει.

Καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης ο Flemyng φαινόταν να καλαμπουρίζει με τις απαντήσεις του αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να ξεσηκώσει για άλλη μια φορά σχόλια στο ίντερνετ και οι φήμες οργίασαν. Αν και ο σεναριογράφος έχει επίσημα ανακοινωθεί, η ανακοίνωση για το ποιος θα αναλάβει τα καθήκοντα του George Lucas στην σκηνοθεσία δεν μοιάζει να αργεί και πολύ. Απλά, ελπίζουμε μόνο, πως δεν θα μας απογοητεύσει.

Παρακάτω δες και το βίντεο με την απάντηση του Flemyng.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ