Μεταμεσονυκτιες προβολες στο «Αστορ»

Με πρωταγωνιστές.. βρικόλακες

Μετά και την πρώτη επιτυχημένη μεταμεσονύκτια προβολή της ταινίας «Τετάρτη 04:45», ο κινηματογράφος «Άστορ» παρουσιάζει εκείνες που θα την ακολουθήσουν. Όπως αρμόζει, στην αίθουσα του κινηματογράφου θα κυκλοφορούν βρικόλακες, αφού πρωταγωνιστούν και στις τρεις ταινίες που θα προβληθούν.

A Girl Walks Home Alone at Night (2014)

Αρχή στις 9 Απριλίου, με την υπέροχη ιρανική ταινία «A Girl Walks Home Alone At Night» που έστρεψε τα μάτια όλων στη σκηνοθέτρια Ana Lily Amirpour, η οποία με την πρώτη της μεγάλου μήκους θέτει τον πήχη πολύ ψηλά για τη συνέχεια της φιλμογραφίας της.

norvigia1

Στις 16 Απριλίου, σειρά έχει ο ελληνικός κινηματογράφος με το βρικόλακα που ερμηνεύει μοναδικά ο Βαγγέλης Μουρίκης  στην ταινία «Νορβηγία» του Γιάννη Βεσλεμέ.

"only lovers left alive"

Στην τελευταία προβολή του μήνα, 23 Απριλίου, οι προβολές κλείνουν με την τελευταία ταινία του Jim Jarmusch «Only Lovers Left Alive». Η κινηματογραφική επιστροφή του σκηνοθέτη, αποτέλεσε μια ακόμα εξαιρετική προσθήκη στη φιλμογραφία του, με την ταινία ήδη να θεωρείται cult έχοντας πολλούς οπαδούς πίσω της.

Η γενική είσοδος στις προβολές είναι 5 ευρώ, με την ελπίδα να γίνουν ακόμα περισσότερες.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*