Μεταμεσονυκτιες προβολες Μαϊου στο Αστορ

Νύχτες εκδίκησης!

Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε πως ο κινηματογράφος Άστορ καθιερώνει τις μεταμεσονύκτιες προβολές, επιτρέποντας έτσι ν’ αναβιώσει ένας αγαπημένος κινηματογραφικός θεσμός που έλλειπε και ταυτόχρονα προσφέρει την ευκαιρία να δουν οι θεατές ξανά ταινίες που αγάπησαν ή δεν πρόλαβαν.

Αρχή στις 6 Μάη με το ντοκιμαντέρ “My Friend Larry Gus” του Βασίλη Κατσούπη, που μας συστήνει έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες μουσικούς, το Παναγιώτη Μελίδη. Πρόκειται για την επιστροφή της ταινίας στην Αθήνα, μετά τις περσινές Νύχτες Πρεμιέρας, κι αφού ταξίδεψε στα αντίστοιχα φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης και του Κάρλοβι Βάρι.
Καλό θα ήταν να φτάσετε νωρίς στο σινεμά, καθώς στις 11.30 ο Larry Gus θα παίξει μουσική στο φουαγιέ για μία ώρα, ως ιδανική προθέρμανση πριν την είσοδο στην αίθουσα.

My Friend Larry Gus poster

 

Τη σκυτάλη τα Σάββατα, από 7 Μάη, θα πάρουν ταινίες με έντονη γεύση.. εκδίκησης.

Πρώτο το “Blue Ruin” του Jeremy Saulnier, μία από τις καλύτερες indie ταινίες των τελευταίων ετών στην οποία ο πρωταγωνιστής της κυνηγά τους δολοφόνους των γονιών του.

blue ruin

8 Μάη έρχονται οι “Big Bad Wolves” σε σκηνοθεσία Aharon Keshales και Navot Papushado. Πώς μπορούν να συνδεθούν οι ζωές τριών αντρών με μόνο κοινό σημείο κάποιους βίαιους θανάτους;

Big Bad Wolves 1024

21 Μάη είναι η ιδανική μέρα να δει κανείς μία από τις καλύτερες σύγχρονες ελληνικές ταινίες, “Το Μικρό Ψάρι” του Γιάννη Οικονομίδη για το οποίο ο πρωταγωνιστής του Βαγγέλης Μουρικής έχει μιλήσει στο Reel. Στην προβολή θα είναι παρόντες και οι δύο δημιουργοί.

to-mikro-psari-thumb-large

Η τελευταία προβολή θα γίνει 28 Μάη, με την αναπάντεχη σκανδιναβική έκπληξη “In Order Of Disappearance” με πρωταγωνιστή τον Stellan Skarsgard και σε μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο τον Bruno Ganz.

In order of disappearance_Photo by_Philip Ogaard

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 00.30 με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ