Έρχεται ταινία «Hannibal»;

Σύμφωνα με λόγια του ίδιου του δημιουργού, όχι αστεία!

Πριν μερικές μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα τραγικό νέο.

«Το NBC σταματάει τη σειρά “Ηannibal”» Δηλαδή, ο τρίτος κύκλος που παίζεται τώρα και θα ολοκληρωθεί με το καλό τέλη Αυγούστου, θα είναι και ο τελευταίος. Μας κόπηκε η όρεξη.

Οι κριτικές που έχουν γραφτεί για αυτή τη σειρά, διθυραμβικές. Αλλά και χωρίς αυτές, μπορούμε να διακρίνουμε και μόνοι μας την ποιότητα της.

Πρόσφατα, ο δημιουργός του “Hannibal” Βryan Fuller, δήλωσε στα πλαίσια του Comic Con που ολοκληρώθηκε πριν δύο μέρες στο San Diego, πως υπάρχουν σενάρια ώστε να μεταφερθεί η τηλεοπτική σειρά στη μεγάλη οθόνη (τέλειο;). Φυσικά μια τέτοια δήλωση είχε ως επόμενο καταενθουσιασμένες αντιδράσεις από το παρευρισκόμενο κοινό -και από εμάς κατ’επέκταση. Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση αυτή η σκέψη καθώς το ονειρικό τηλεοπτικό έργο έχει ένα πέρα για πέρα κινηματογραφικό ύφος.

Το δίδυμο Mads Mikkelsen και Hugh Dancy, αφού έχουν δεθεί συναισθηματικά με τους ρόλους τους, υποστηρίζουν και θα ακολουθήσουν αυτήν την προοπτική (και πάρα πολύ καλά θα κάνουν!).
Συνεχίζουμε να ελπίζουμε λοιπόν…για όλα!

Παρασκευή Γιουβανάκη

Το διόλου αθώο αλλά παθιασμένο φλερτ της με την 7η Τέχνη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία... Με τα χρόνια, αφού είδε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πήρε την απόφαση να σπουδάσει Κινηματογράφο. Όσον αφορά λοιπόν τον κινηματογράφο, δηλώνει βαθιά θρησκευόμενη! Καλές προβολές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ