Ο Michael Fassbender και η αγαπημένη του Φόρμουλα 1

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Να κάτι που δεν ξέραμε για τον γοητευτικό ηθοποιό, που προσθέτει ένα ακόμα συν στα πολλά ήδη υπάρχοντα. Το πάθος του για την ταχύτητα, συναντά τη Φόρμουλα 1 και την εταιρία Exclusive Media, με την οποία θα συνεργαστεί στο νέο της πόνημα με τίτλο “1”, ένα ντοκιμαντέρ που θα μας ξεναγήσει στον αθέατο κόσμο της F1.

O Paul Crowder (“Dogtown and Z-Boys”, “Amazing Journey: The Story of The Who”) αναλαμβάνει να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία της Exclusive, ενώ ταυτόχρονα εκτελεί και χρέη παραγωγού, παρέα με τον Michael Shevloff και τον ένα από τους συμπροέδρους της εταιρίας, Nigel Sinclair. Το “1” θα προβάλει αρχειακό υλικό που δεν έχει δει ποτέ ξανά τα φώτα τις δημοσιότητας, καθώς και πολλές συνεντεύξεις, συμπεριλαμβανομένων και 12 παγκόσμιων πρωταθλητών. Και ο Fassbender θα είναι ο αφηγητής!

Είναι τιμή μας που ο Michael συμφώνησε να δανείσει τη φωνή του στην ταινία” σχολιάζουν σε πρόσφατη συνέντευξή τους ο Sinclair και ο Shevloff. “Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς αυτή τη στιγμή στον κόσμο, καθώς και οπαδός της Φόρμουλα 1. Η χαρισματική και τολμηρή του προσέγγιση στην υποκριτική ταιριάζει απόλυτα στην ιστορία μας, σχετικά με μια ριψοκίνδυνη γενιά σε ένα λαμπρό και επικίνδυνο άθλημα. Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι.

Ο Michael Fassbender είναι ένας εξαιρετικός και ατρόμητος ηθοποιός που θα ζωντανέψει όλο το πάθος και τον ενθουσιασμό του ντοκιμαντέρ δράσης μας. Πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερη φωνή για να πει αυτή την ιστορία”, προσθέτει επίσης ενθουσιασμένος ο Paul Crowder.

Εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε πως όλα αυτά είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα. Το ταλέντο του ο Michael το χει δείξει και με το παραπάνω και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως θα ήταν εξίσου ικανός και πίσω απ’ το τιμόνι. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, μιας και προς το παρόν έχουμε “Twelve Years a Slave”, ”The Counselor” και “ X-Men: Days of Future Past” να περιμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ