Το «Assassin’s Creed» έρχεται στη μεγάλη οθόνη με παραγωγό και πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Θυμάστε που την προηγούμενη εβδομάδα συζητούσαμε για το πόσο ενδιαφέρον θα ήταν αν ο Μάικλ Φασμπέντερ αναλάμβανε τον ρόλο του πράκτορα 007, τον ουσιαστικά πρώτο καθαρά πρωταγωνιστικό του ρόλο σε μεγάλου προϋπολογισμού ταινία δράσης; Στην εξάχρονη κινηματογραφική καριέρα του Φασμπέντερ, τον έχουμε απολαύσει σε κάθε λογής ρόλο, αλλά ποτέ σε αυτόν του μεγάλου action hero, με μοναδική εξαίρεση το «X-Men: Η Πρώτη Γενιά», όπου και πάλι υποσκιαζόταν από τον μεγάλο αριθμό των πρωταγωνιστών. Μπορεί να μην έχει αποφασιστεί ακόμα το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, όμως ο Φασμπέντερ πήρε την τύχη του στα χέρια του αναλαμβάνοντας την παραγωγή αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρώτο του μεγάλο blockbuster, την μεταφορά του βίντεο γκέιμ «Assassin’s Creed» στη μεγάλη οθόνη!

Ναι, το «Assassin’s Creed» θα μεταφερθεί επιτέλους στη μεγάλη οθόνη. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος αναζητούνται ακόμη, αλλά κλείδωσε ένα όνομα που μοιάζει καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα. Η πείρα μας λέει ότι κινηματογραφική μεταφορά βίντεο γκέιμ ισούται συνήθως με παταγώδη αποτυχία, αλλά το γεγονός ότι ένας ηθοποιός τόσο επιλεκτικός όσο ο Μάικλ Φασμπέντερ αποφάσισε να αναλάβει πέραν από τον κεντρικό ρόλο του Altair  και καθήκοντα παραγωγού (που σημαίνει ότι θα έχει λόγο στο ποιος θα αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας) είναι κάτι παραπάνω από καλός οιωνός για ένα τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο αποτέλεσμα. Βέβαια το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί καν ο σεναριογράφος της ταινίας σημαίνει ότι θα περιμένουμε πολύ καιρό ακόμη μέχρι να δούμε έστω κάποιο πρώτο υλικό.

Για την ιστορία, στο «Assassin’c Creed» ένας μπάρμαν, ο Ντέσμοντ Μάιλς, απάγεται από μία εταιρεία η οποία τον αναγκάζει να χρησιμοποιήσει μια μηχανή εν ονόματι Animus, η οποία του επιτρέπει να ξαναζήσει τις αναμνήσεις του προγόνου του Altair, ο οποίος ήταν ένας δολοφόνος στη Μέση Ανατολή κατά τη διάρκεια των Σταυροφοριών. Επίσης, να σημειωθεί ότι μιας και το βίντεο γκέιμ έχει δύο σίκουελ, υπάρχει η δυναμική και το ενδεχόμενο για ένα αρκετά επιτυχημένο franchise.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του βίντεο γκέιμ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ