Μικρά Αγγλία: Η πρώτη ελληνική ταινία της χρονιάς

...

Γράφει η Συντακτική ομάδα του Reel.gr

pegasus_LARGE_t_1581_106130339Ξεπέρασε τα 300.000 εισιτήρια η «ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ» του Παντελή Βούλγαρη κατά την 5η εβδομάδα προβολής της στις αίθουσες όλης της Ελλάδας. Πρόκειται για την μεγάλη ελληνική επιτυχία της χρονιάς που έχοντας συγκεντρώσει τη στήριξη κοινού και κριτικών από την πρώτη μέρα προβολής της, συνεχίζει την πορεία της με αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, εξασφαλίζοντας την συνεχιζόμενη εμπορική της επιτυχία.

Η ταινία κυκλοφόρησε πανελλαδικά στις 5 Δεκεμβρίου σε περισσότερες από 100 αίθουσες. Η εισπρακτική της πορεία υπήρξε εξ’ αρχής εξαιρετική με μηδενική σχεδόν εβδομαδιαία πτώση στα εισιτήρια, κάτι που οφείλεται στο εξαιρετικό στόμα-με-στόμα που έχει λειτουργήσει ως η καλύτερη διαφήμιση. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα η προβολή της ταινίας κατά την 5η εβδομάδα να συνεχιστεί σε 70 αίθουσες πανελλαδικά.

Ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής τα σχόλια των θεατών υπήρξαν ιδιαίτερα κολακευτικά χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων την ταινία ως την «καλύτερη ταινία της χρονιάς», «αριστούργημα», «θρίαμβο».

Η ταινία προβάλλεται σε περισσότερες από 60 αίθουσες πανελλαδικά για 6η εβδομάδα συνεχίζοντας την καλλιτεχνική και εμπορική της επιτυχία.

Διαβάστε εδώ την κριτική της ταινίας
Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ανδρέας Κωνσταντίνου
Διαβάστε τι είπαν ο Παντελής Βούλγαρης και η Ιωάννα Καρυστιάνη για την ταινία

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ